In Nieuwsbrief

Neem de regie in eigen hand en start met zelfsturend leren
De huidige samenleving vraagt steeds vaker om het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Of het nu gaat om het behalen van je persoonlijke doelen, of het investeren in je carrière, zelfsturing speelt een belangrijke rol. Daarmee geef je richting aan je persoonlijke ontwikkeling en neem je de regie in eigen hand. Op die manier zorg je ervoor dat je waardevol blijft voor de arbeidsmarkt. In deze nieuwsbrief focussen we op zelf regie in leren en kun je lezen waarom het benutten van talenten kan helpen bij zelfsturend leren.

Webinars in juli
Bekijk hier een overzicht van alle live webinars van deze maand.

Blog – Zicht op talent helpt bij zelfsturend leren
Zelfsturing en zelfredzaamheid zijn hip. Ook het bedrijfsleven droomt van medewerkers die de regisseur zijn van hun eigen ontwikkeling. Toch blijkt dat lastig. Lees in deze blog van Wilco van Gelderen over zicht op jouw talent.

Webinar van de maand – Verspil jij je talent?
De grootste verspilling in organisaties en bedrijven is de verspilling van talent. Volgens onderzoek van Liz Wiseman gebruiken we gemiddeld maar 50% van de talenten van onze medewerkers. In dit webinar gaat Pieter Rop in op dit onderzoek en op handvatten hoe je verspilling van talent kunt voorkomen.

Interview – De kracht van design
Een belangrijk onderdeel bij het ontwikkelen van online leermodules, is de manier waarop lesstof overgebracht wordt. Het content team van SkillsTown vertelt over het belang van design en hoe zij dit toepassen op het huidige cursusaanbod.

Nieuwe cursussen
Benieuwd welke cursussen en essentials er deze maand gelanceerd zijn? Bekijk hier het overzicht.

Ben jij bekend met onze webinars?
Webinars zijn live uitzendingen van ongeveer 30 minuten waarin kort en krachtige kennisoverdracht plaats vind. Maandelijks zenden we zo’n tiental webinars uit en reeds verschenen webinars zijn terug te kijken via onze academie. Lees hier meer over onze webinars.

Nieuws
Afgelopen week is de scan Big Five Persoonlijkheid gelanceerd. Met deze test kom je erachter wat jouw persoonlijkheidskenmerken zijn. Lees hier meer over de inhoud van deze scan.

Aanbevolen