In Nieuws, Nieuwsbrief

Leren met webinars
Tegenwoordig zijn er tal van digitale oplossingen waarmee je kennis kunt delen. Dit is essentieel om ervoor te zorgen dat je organisatie in beweging blijft. Veel organisaties maken al gebruik van online middelen om hun personeel te blijven scholen. Naast e-learning en essentials is leren via webinars een veelgebruikte methode. Deze populaire manier van kennis delen kan op verschillende wijzen bijdragen aan de ontwikkeling van jouw organisatie. Maar hoe houd jij je organisatie in beweging? In deze nieuwsbrief aandacht voor ontwikkeling met behulp van webinars.

In deze nieuwsbrief lees je:

Agenda webinars februari 2016
Bekijk welke webinars deze maand te volgen zijn via de academie.

Interview – Een kijkje in de wereld van webinars
Altijd al willen weten hoe een webinar gecoördineerd wordt en waar je op moet letten tijdens het spreken? Onze expert Judith Fledderus neemt je mee in de wereld van webinars.

Webinar van de maand – Professioneel Pitchen
Lukt het jou om binnen enkele minuten je punt te maken? Bijvoorbeeld tijdens een sollicitatie, netwerkborrel of projectgroep? Leer in dit webinar hoe je professioneel kunt pitchen.

Interview – Berenschot vertelt
Voor veel organisaties zijn webinars dé uitkomst als het gaat om kennisdeling en branding. Eén van die organisaties die webinars gebruikt, is Berenschot. In dit interview lees je over hun ervaringen met webinars.

Favoriete webinar top 10
Deze maand vertelt de opname specialist bij SkillsTown wat zijn top 10 meest favoriete webinars is.

Blog – Wat is jouw bucketlist voor werkgeluk?
Lees de blog van Jacco van den Berg.

Actie: Ervaar nu zelf waarom webinars populair zijn
Zelf de kracht van webinars ervaren? Klanten van SkillsTown kunnen dit nu gratis en vrijblijvend 3 maanden lang proberen.

Aanbevolen