In Nieuwe cursussen

Essentials
Ondersteuning op de werkplek is mogelijk met behulp van essentials – mini cursussen die tekst, bestanden, links, video’s en/of de contactgegevens van een expert kunnen bevatten. Deze maand lanceren we nieuwe essentials in de categorie Management, over organisatiekunde, bemiddeling, ontslaggesprekken en kernkwaliteiten.

Bemiddeling

In deze essential reeks bestaat bemiddeling uit de volgende onderwerpen: het GROW model, conflictsignalen, weerstand, de fasen van het bemiddelingsgesprek en doorverwijzing.

Cyaan organiseren

Cyanae organisaties worden gekenmerkt door drie principes: zelfsturing, heelheid en een evolutief doel. Meer over cyaan organiseren leer je in deze essential.

Holacratie

Holacratie is een manier om je organisatie te besturen. Met holacratie verschuif je de macht van de managementhiërarchie naar de medewerkers.

Ontslaggesprek

In deze essential reeks bestaat ontslaggesprek uit de volgende onderwerpen: voorbereiding en uitvoering, reactie, verwerking en nazorg en valkuilen.

Kwaliteitenkwadrant

Ieder mens beschikt over diverse kwaliteiten. Je kan er zo een aantal noemen als je er even voor gaat zitten. Maar als je over de kwaliteiten in gesprek gaat, kom je erachter hoe ingewikkeld het eigenlijk is. Wat de één een kwaliteit vindt, vindt de ander misschien juist geen kwaliteit.

Juridisch

In deze essential reeks bestaat juridisch uit de volgende onderwerpen: het woord doen op zitting, soorten zitting en je rol.

Cursussen
In het pakket Zorg: verpleegtechnische handelingen zijn drie nieuwe cursussen gelanceerd.

Diagnostiek

De cursus heeft als onderwerp ‘diagnose’ en daarmee komen we uit in de wereld die beheerst wordt door begrippen als symptoom, diagnose en ziekte.

Inhaleren en vernevelen

De cursus richt zich op het onderwerp inhaleren en vernevelen, en dus ook op de daarbij behorende longaandoeningen.

Medicatieveiligheid

Medicatieveiligheid is een belangrijk onderwerp omdat bij het toedienen van medicijnen fouten kunnen worden gemaakt. De gevolgen daarvan kunnen aanzienlijk zijn. Verplichte kost dus.

Nieuwe webinars
Al onze webinars zijn na uitzending terug te kijken in de Academie.

Aanbevolen