In Nieuwe cursussen

SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content. Hieronder zie je de cursussen die afgelopen maand gelanceerd zijn.

Cursussen

MBA HRM
Deze cursus voor management behandelt de meest belangrijke thema’s op het gebied van human resource management. Voor het volgen van deze cursus is er basis kennis nodig op het gebied van werving en selectie. Het boek ‘Human Resource Management’ van Manmohan Joshi wordt als basis gebruikt voor deze cursus.

MBA Sales and Marketing + Assignments
Een assignment module is een module waarin de taken staan aangegeven die de MBA-student moet doen. Omdat SkillsTown vrij recent grootaandeelhouder is geworden van Lemniscaat, de instantie die deze MBA aanbiedt, zullen we hier binnenkort meer over communiceren. Alle content van deze MBA wordt in de vorm van e-learning (van SkillsTown) aangeboden.

Manageral Effectiveness – pakket Scans & Metingen + pakket MBA
Deze scan helpt je om effectiever leiding te geven. Na het doorlopen van de scan, krijg je een cursus tot je beschikking waarmee je aan je eigen management vaardigheden kunt werken.

Basiscursus verkopen/versie mode
Werk je als verkoop medewerker in de modebranche? In deze cursus krijg je alle kennis aangereikt om een goed verkoopgesprek aan te gaan met een klant. Leer hoe je de klant aanspreekt en welke vragen je het beste kunt stellen, zodat de klant tevreden de deur uit gaat.

Lancering pakket Ziektebeelden
SkillsTown lanceert een nieuw pakket dat ingaat op de symptomen, het verloop en de inhoud van verschillende ziekten. Met de lancering van dit pakket zijn de cursussen Dementie, Methodisch werken, Hart- en vaatziekten en Infectie toegevoegd.

Essentials
DirectKnow is één van onze leeroplossingen waarin kleine stukjes informatie te vinden zijn in de vorm van essentials. Afgelopen maand zijn de volgende essentials vernieuwd in de categorie Effectief Communiceren:

  • Effectief luisteren
  • Effectief doorvragen
  • Effectief samenvatten
  • De communicatiemuur

Wil jij ook beter presteren? Vraag dan gratis een proefabonnement aan voor DirectKnow.

Webinars
Al onze webinars zijn na live uitzending terug te kijken. Ook de vragen die je stelt worden nog behandeld. Bekijk hier de webinars die vorige maand zijn uitgezonden. Benieuwd welke webinars deze maand uitgezonden worden? Bekijk hier het overzicht.

Pakket Management

  • Eerste hulp bij btw-aangifte
  • Aandachtspunten bij aanvraag WBSO
  • Bedrijf kopen of verkopen: van idee tot overdracht

Pakket Op het werk – Wat moet je als HR professional weten over organisatieontwerp en -inrichting?
Pakket Jeugdzorg – Werken vanuit sociale netwerk strategieën; deskundigen buitenspel?!
Pakket Voortgezet Onderwijs – Implementatie en verandermanagement in het onderwijs
Pakket IT – Help! De IT robots nemen mijn werk als IT professional over
Pakket Waterschap – De Aanpak Duurzaam GWW in de praktijk

Aanbevolen