In Nieuwe cursussen

Cursussen
In het pakket Primair Onderwijs zijn vijf nieuwe cursussen gelanceerd.

Implementeren doe je zo: de basis (1/5)

In deze cursus leer je hoe het implementatietraject van een nieuwe methode eruit ziet, waar je op moet letten en van welke hulpmiddelen je gebruik kunt maken.

Implementeren doe je zo: taal (2/5)

In deze module leert je hoe het implementatietraject van een nieuwe taalmethode eruit ziet, waar je op moet letten en van welke hulpmiddelen je gebruik kunt maken.

Implementeren doe je zo: rekenen (3/5)

In deze module leer je hoe het implementatietraject van een nieuwe rekenmethode eruit ziet, waar je op moet letten en van welke hulpmiddelen je gebruik kunt maken.

Implementeren doe je zo: lezen (4/5)

In deze module leer je hoe het implementatietraject van een nieuwe leesmethode eruit ziet, waar je op moet letten en van welke hulpmiddelen je gebruik kunt maken.

Implementeren doe je zo: wereldoriëntatie (5/5)

In deze module leer je hoe het implementatietraject van een wereldoriëntatiemethode eruit ziet, waar je op moet letten en van welke hulpmiddelen je gebruik kunt maken.

Essentials
DirectKnow is één van onze leeroplossingen waarin kleine stukjes informatie te vinden zijn in de vorm van essentials. Deze maand zijn er twintig essentials gelanceerd over Nederlandse spellingsregels.

Nederlandse Spellingsregels

De Nederlandse taal kan best lastig zijn. In deze reeks essentials leggen we de belangrijkste spellingsregels stap voor stap uit. De reeks bevat o.a. de essentials: als of dan, hun of hen; apostrof; bijvoeglijk naamwoord; -d, -dt of -t; Engelse werkwoorden.

Nieuwe webinars
Al onze webinars zijn na uitzending terug te kijken in de Academie.

Aanbevolen