In Nieuwe cursussen

Cursussen
De cursus HACCP in de zorg is een bestaande cursus en heeft een update gekregen.

HACCP in de zorg

Je werkt met voedsel en dat wil je op een veilige manier doen. In deze cursus leer je waar je op moet letten om de kwaliteit en veiligheid van voedsel te waarborgen, zodat er geen risico’s ontstaan voor de gezondheid van de cliënt.

Essentials
DirectKnow is één van onze leeroplossingen waarin kleine stukjes informatie te vinden zijn in de vorm van essentials. Afgelopen maand zijn er een aantal essentials vernieuwd binnen de categorie Management > Grondleggers.

Robert Cialdini

Cialdini was hoogleraar psychologie en marketing aan de Arizona State University. Het belangrijkste inzicht is dat marketingtechnieken tot 6 overtuigingsprincipes kunnen worden teruggebracht.

Richard Branson

Richard Branson is een Brits zakenman, de oprichter van de Virgin Group, een groep die verschillende ondernemingen onder zich heeft.

Robert E. Quinn

Robert Quinn’s model van concurrerende waarden heeft zijn nut bewezen in een verscheidenheid van ondernemingen overal ter wereld, waaronder enkele Nederlandse multinationals.

Daniel Goleman

Goleman introduceerde voor een breed publiek het begrip emotionele intelligentie. Zijn belangrijkste idee is dat de prestaties van werknemers niet uitsluitend afhankelijk zijn van IQ, maar ook (en wellicht in sterkere mate) door hun vermogen in sociale situaties goed te functioneren (EQ).

Geert Hofstede

Hofstede is een van de meest aangehaalde onderzoekers als het gaat om management en cultuurverschillen.

Meredith Belbin

Meredith Belbin is een Britse wetenschapper die bekend is geworden door zijn onderzoek naar de effectiviteit van managementteams en zijn negen teamrollen.

Webinars
Al onze webinars zijn na live uitzending terug te kijken. Ook de vragen die je stelt worden nog behandeld. Bekijk hier de webinars die vorige maand zijn uitgezonden. Benieuwd welke webinars deze maand uitgezonden worden? Bekijk hier het overzicht.

Aanbevolen