In Nieuwe cursussen

Cursussen
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content. Hieronder zie je de cursussen die afgelopen maand gelanceerd zijn.

Maak kennis met STEAM

Deze cursus laat je kennis maken met het begrip STEAM. We maken je wegwijs in de onderdelen wetenschap, techniek, science, kunst en cultuur; de zogenaamde STEAM stroming. Deze module is speciaal ontwikkeld voor onderwijzers.

Psychoses

Met deze cursus leer je de symptomen herkennen die horen bij psychoses, wanen en delier. Hierdoor kan jij de cliënt beter begeleiden en ondersteunen in zijn dagelijks leven, in het bijzonder met betrekking tot zijn ziektebeeld.

Kanker

Het doel van deze cursus is dat jij vroegtijdig de symptomen kunt herkennen die horen bij het ziektebeeld kanker. Je leert wat dit ziektebeeld betekent voor een cliënt en hoe je kunt handelen.

Oogaandoeningen

Deze cursus laat je zien welke oogaandoeningen er zijn en helpt je een oogaandoening te signaleren bij een cliënt. Hiermee leer je de cliënt beter te begeleiden en hoe je het beste kunt handelen in het geval van dit ziektebeeld.

Essentials
DirectKnow is één van onze leeroplossingen waarin kleine stukjes informatie te vinden zijn in de vorm van essentials. Afgelopen maand zijn er een aantal essentials vernieuwd binnen de categorieën Persoonlijke groei & Horeca.

Balans privé & werk

Horeca: drankkoeling vullen (FIFO)

Horeca: Hygiënisch werken

Horeca: telefoon opnemen

Webinars
Al onze webinars zijn na live uitzending terug te kijken. Ook de vragen die je stelt worden nog behandeld. Bekijk hier de webinars die vorige maand zijn uitgezonden. Benieuwd welke webinars deze maand uitgezonden worden? Bekijk hier het overzicht.

Aanbevolen