In Nieuwe cursussen

SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content. Hieronder zie je de cursussen die afgelopen maand gelanceerd zijn.

Office 365

Werk jij al met Office 365 maar wil je nog effectiever werken en meer uit de verschillende programma’s halen?  We behandelen Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive, Sway Agenda en meer.

Digitale veiligheid

Met deze cursus krijg je inzicht in het belang van digitale veiligheid op het werk en thuis. Alles over veilig werken in dit digitale tijdperk.

Brainstromen en mindmapping

In deze cursus leer je de belangrijkste achtergrondinformatie en regels over brainstormen en mindmappen. We geven je praktische tips om de beide technieken meteen toe te passen in je eigen praktijksituatie.

Effectief communiceren

Voer je wel eens een gesprek waarbij je merkt dat je boodschap anders overkomt? Of heb je moeite met luisteren omdat je snel afgeleid bent of te snel een mening vormt? In deze cursus leer je om te gaan met dit soort situaties en hoe je op een fijne manier kritische feedback geeft.

Presenteren

Breekt het zweet je uit als je denkt aan de presentatie die je volgende week voor je collega’s moet geven? In deze cursus nemen we je stap voor stap mee in het maken van duidelijke presentaties en krijg je meer inzicht in het gebruik van lichaamstaal, stem en andere technieken.

Projectplanning in de praktijk

In deze cursus leer je hoe je een projectplanning opzet. De methode kun je direct toepassen in je eigen werksituatie. Deze cursus is bedoeld voor (beginnende) projectleiders, projectcoördinatoren en projectteamleden.

Werken in teams

Wat is nu echt teamwerk? Hoe bereik je dat je met het voltallige team de gestelde bedoelen behaalt. Hoe formeer je de sterkste teams waar iedereen bij wil horen. Je vindt de antwoorden in deze cursus.

Nieuwe essentials
DirectKnow is één van onze leeroplossingen waarin kleine stukjes informatie te vinden zijn in de vorm van essentials. Deze maand is er een essential gelanceerd in de categorie Management > Grondleggers.

Henry Ford

Een essential over de grondlegger Henry Ford. Henry Ford was een Amerikaanse industrieel. Zijn grootste uitvinding was de lopende band die massaproductie mogelijk maakte.

Nieuwe webinars
Al onze webinars zijn na uitzending terug te kijken in de Academie.

Aanbevolen