In Webinar van de maand

Werk kan een grote bron van voldoening zijn. Het voelt goed om te presteren en in je kracht te staan. Tegelijkertijd is werk de grootste bron van stress door bijvoorbeeld hoge werkdruk, onzekerheid over de toekomst, of werk dat niet goed bij je kwaliteiten past.

Goed nieuws: er is namelijk een eenvoudige manier om je stress te verminderen en je prestaties te verhogen. Stel je voor dat je door het toepassen van een simpele techniek de volgende resultaten kunt behalen:

  • Meer gedaan krijgen in dezelfde tijd en daardoor minder werkdruk.
  • Minder vaak en minder lang stress tijdens spannende momenten en drukke periodes.
  • Meer en sneller informatie verwerken waardoor je sneller nieuwe vaardigheden en kennis ontwikkelt.
  • Beter communiceren en samenwerken waardoor samenwerken leuker en effectiever wordt.
  • Meer concentratievermogen waardoor je dieper en langer in een complexe taak kunt duiken.

Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is één ‘spier’ trainen: mindfulness. In dit webinar gaan we ervaren en verkennen wat mindfulness is en ontdek je wat de wetenschap aantoont over de effecten van mindfulness op jouw werk. Je krijgt praktische tips om dit meteen in de praktijk te brengen zodat je na dit webinar zelf kunt ervaren wat het trainen van je mindfulness ‘spier’ oplevert.

  • Bart Hansma
    Bart Hansma

    Bart Hansma is mindfulnesstrainer. Met zijn bedrijf ProMindful helpt hij professionals en bedrijven om mindfulness te integreren op werk. Hij is onder meer betrokken bij Mindful Rijk, het expertisebureau voor mindfulness in de Rijksoverheid.

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

 

Aanbevolen