Micro-leren met essentials

De juiste informatie
op het juiste moment.

Wat zijn essentials?

Ondersteuning op het moment dat jij het nodig hebt, dat is de kern van onze essentials. Deze micro-cursussen zijn 24 uur per dag beschikbaar via telefoon, tablet of computer. Zo heb je direct toegang tot essentiële kennis.

mockup-template

Gemakkelijk zelf maken

Er is geen voorkennis nodig om zelf essentials te maken. Dankzij de eenvoudige template lukt het iedereen om een professionele essential neer te zetten.

Onbeperkt kennis delen

Deel jouw kennis met al je collega’s en help elkaar om nog beter te presteren.

To learn, read.
To know, write.
To master, teach.

 • "Het ontwikkelen van essentials kost weinig tijd en geld. Als organisatie kun je deze gemakkelijk maken, geheel in eigen stijl."

  William Gomes
  William Gomes Humanitas
 • "SkillsTown is professioneel en denkt met je mee. Niet alleen over de inhoud van essentials, maar ook over het communiceren daarvan. Samen met SkillsTown hebben wij horeca-essentials ontwikkeld, die van grote meerwaarde zijn voor horecamedewerkers die trainingen bij Fiero volgen. Kortom, een hele fijne partner om mee samen te werken."

  Carolien Hurkx-Jansen
  Carolien Hurkx-Jansen Fiero in de horeca

Een greep uit het uitgebreide aanbod

Toegang tot honderden essentials.

 • De geheimen van een goede manager
 • Alles over Microsoft Office
 • Onderhandel de beste deals
 • Efficiënt omgaan met je tijd
 • Word een topverkoper
 • Lekker in je vel dankzij een gezonde levensstijl
 • Alles wat je moet weten over horeca
 • De essentie van social media

Essentials bestaan uit verschillende onderdelen

Je bepaalt zelf welke pagina’s je wel of niet vult.

Video
essential-videopagina

Video’s

Video’s zijn gemakkelijk in te sluiten in een essential. Je kunt hier bestaande video’s voor gebruiken van bijvoorbeeld YouTube en Vimeo.

Tekst

Tekst & Afbeeldingen

Sommige cursisten geven de voorkeur aan tekst boven een video. Met de tekstpagina’s is het mogelijk om de essentie uit de video ook in tekst te laten zien. Je kunt zelf teksten maken of bestaande teksten kopiëren en plakken. Met behulp van de tekstverwerker pas je de opmaak aan en voeg je afbeeldingen, links of tabellen toe.

essential-tekst
Expert
essential-expert

Expert

Soms kan een cursist persoonlijke hulp gebruiken. Met de expertpagina kun je een persoon koppelen aan een essential. Iemand die alles over het onderwerp weet en zijn kennis graag deelt met de rest van de organisatie. Je kunt de naam en contactgegevens kwijt.

Toets

Toets

Aan een essential kun je toetsvragen koppelen. Je kunt variëren tussen meerkeuze- en open vragen. Voeg een toelichting toe bij zowel de goede als foute antwoorden om de cursist extra te ondersteunen. Met behulp van een certificaat kunnen beheerders gemakkelijk zien wie de eindtoets heeft behaald.

essential-toets
Verdieping
essential-verdieping

Verdieping

Met behulp van de verdiepingspagina kun je links naar andere websites toevoegen. Gebruik deze pagina voor meer achtergrondinformatie over het onderwerp.

Downloads

Downloads

De downloadpagina is bedoeld om bijlagen te plaatsen. Heb je een passend onderzoek, bijbehorende foto’s of een toelichtende powerpoint presentatie? Upload ze hier.

essential-downloads

Meer weten over essentials?

Vul het formulier in en onze experts nemen contact met je op.

Leads
Bezig met versturen