In Nieuws

Per 1 juni 2018 is Matthijs Akkenaar (42) de nieuwe commercieel directeur van SkillsTown. De laatste 20 jaar was Matthijs al actief in het onderwijs waarvan ruim 7 jaar bij het bedrijf Heutink. De huidige CEO’s en eigenaren Hans Schuurmans en prof. dr. ir. Kasper Boon blijven actief en Matthijs neemt een groot deel van de dagelijkse operationele en commerciële verantwoordelijkheden van het bedrijf op zich.

De aanstelling van Matthijs als commercieel directeur past in de al ingeslagen weg waarin de structuur van SkillsTown verder wordt geprofessionaliseerd.

De afgelopen tijd zijn we met SkillsTown enorm gegroeid. Met de komst van Matthijs hoop ik deze groei ook de komende jaren voort te zetten. Matthijs en ik kennen elkaar inmiddels zo’n 6 jaar en ik ben ervan overtuigd dat hij SkillsTown als organisatie en als merk naar een volgend level kan brengen.

– Hans Schuurmans, CEO SkillsTown

Over SkillsTown

Als grootse online opleider van Nederland voorziet SkillsTown zowel bedrijven als het individu in een breed aanbod aan leeroplossingen, waaronder e-learning, webinars en performance support. Daarmee richt SkillsTown zich op het maximaal presteren van organisaties, waarbij een individuele benadering centraal staat. Cursisten zijn in staat om te leren onafhankelijk van plaats, tijd en medium.

Neem voor vragen contact op met Remy van Beek, manager communicatie SkillsTown.

  • Remy van Beek
    Remy van Beek Manager communicatie SkillsTown
Recente Berichten