In Nieuws

Tijdens het Next Learning evenement in Den Bosch is de grootste online opleider van Nederland geaccrediteerd door het Learning & Performance Institute.

Het Learning & Performance Institute, een branche organisatie voor de Learning & Development sector en Pink Coat, LPI partner in de Benelux, maken vol trots bekend dat SkillsTown voor al haar leeroplossingen de status van geaccrediteerde Learning Provider heeft behaald.

Het accreditatie programma van het LPI evalueert op onafhankelijke wijze of opleiders klantgericht zijn, doen wat ze beloven, integer zijn en operationeel efficiënt zijn. Dankzij zijn het sterke en continu doorontwikkelde framework, is de LPI accreditatie een wereldwijd geaccepteerde standaard.

De LPI accreditatie is één van de zeven erkenningen die SkillsTown de afgelopen jaren heeft behaald. Daarmee zijn ze een voorbeeld in de onderwijs sector als het gaat om aanbieden van online leeroplossingen. De LPI accreditatie laat opnieuw zien dat SkillsTown een vooraanstaand instituut is, zowel op het gebied van kwaliteit als innovatie in leren.

LPI 6

CEO SkillsTown over de accreditatie
Hans Schuurmans, CEO van SkillsTown, zegt: “We zijn enorm trots dat we als eerste opleider in Nederland deze gerespecteerde, internationale erkenning van het LPI in ontvangst mogen nemen. Als online opleider zijn we altijd enorm toegewijd als het gaat om het leveren van hoge kwaliteit aan onze klanten. We zijn tevens trots dat onze leeroplossingen en vooral onze performance support oplossingen, namelijk het platform DirectKnow met Essentials, aan de hoge eisen van de LPI voldoen. Samen met onze partners en klanten blijven we focus houden op het continu verbeteren van al onze leeroplossingen.”

Pink Coat over de accreditatie
Pink Coat is geselecteerd als officiële partner van het LPI in de Benelux om onder andere accreditaties uit te voeren. De accreditatie van SkillsTown is de eerste die onder dit partnership is gedaan. Hierop zegt Henriette Kloots, eigenaar van Pink Coat: “Ik ben enorm trots dat SkillsTown de LPI accreditatie succesvol heeft afgerond. Ze zijn wat mij betreft een voorbeeld van een organisatie die continu de grenzen opzoekt, een echte ‘disruptor’ is en continu voorop lopen. Ik heb er alle vertrouwen in dat we er met het LPI aan kunnen bijdragen dat SkillsTown zich op die manier blijft ontwikkelen.”

Managing director LPI over de accreditatie
Edmund Monk, Managing Director Learning & Performance Institute zegt: “De lerende organisaties van tegenwoordig hebben een enorme behoefte aan kwalitatieve content, die snel geleverd kan worden. Het aanbod van SkillsTown voor zowel e-learning, webinars als de performance support oplossingen, gecombineerd met de uitstekende klantgerichtheid en operationele excellence laat zien dat SkillsTown een hoogwaardige strategische en betrouwbare partner is voor het aanbieden van leeroplossingen.”

Vragen over dit persbericht?
Neem contact op met onze communicatie adviseur.

  • Remy van Beek
    Remy van Beek Manager communicatie SkillsTown
Aanbevolen