In Webinar van de maand

“Laat het los, laat het gáán…”

Mijn nichtje van 3 zingt uit volle borst het lied van de prinses uit Frozen. Zo klinkt het als een sprookje, dat loslaten. Waarom hebben zoveel mensen dan behoefte aan toelichting over dit onderwerp?

De eerste vraag over loslaten is wat we dan zo krampachtig vasthouden. Soms houden we tegen beter weten in iets vast, soms ten koste van onszelf. Ooit las ik: “Je moet eerst loslaten om met beide handen iets nieuws aan te pakken!” Maar ik ken zat mensen die leven volgens “geen oude schoenen wegdoen voor je nieuwe hebt”. Vaak houden we vast aan ‘oude schoenen’, al lopen we allang op ‘nieuwe schoenen’. Waarom is loslaten zo moeilijk dan?

  • Froukje Smeding
    Froukje Smeding WerkWegen

    Als werkcoach/trainer bij stress en burn-out ziet Froukje dagelijks hoe mensen met stress kunnen worstelen. Met coaching, training, seminars, teambuilding en theater legt ze keer op keer uit hoe stress je leven kan beheersen als je hierin niet tijdig zélf keuzes maakt. Van origine uit het het HR-werkveld werkt ze ruim 10 jaar in haar bedrijf WerkWegen.

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Aanbevolen