In Webinar van de maand

Loopbaanontwikkeling is een containerbegrip dat voor iedere werknemer naar eigen inzichten uitgelegd en gehanteerd wordt. Overkomt het je of heb je zelf de regie over hoe jouw loopbaan eruit ziet? Met andere woorden: is een loopbaan ‘maakbaar’? Ook in deze tijd van steeds snellere automatisering, reorganisaties, overnames en massaontslagen? En zo ja, hoe dan?

  • Kirsten Kok
    Kirsten Kok

    Kirsten is psychodynamisch coach en therapeut. In haar 40-jarige arbeidsleven heeft zij gewerkt als manager, directeur, re-integratiecoach, mediator en in meerdere commerciële functies. In 2004 startte zij haar eigen onderneming. Van daaruit werkt zij in haar eigen praktijk als coach en therapeut en als trainer/docent en loopbaancoach voor o.a. NCOI, CSWorks en de Academie voor Psychodynamica. Sinds 2017 is zij ook eigenaar van Powervrouwacademy.nl. Een online jaarprogramma om vrouwen te helpen hun op de loer liggende burn-out voor te zijn. Haar motto is: Het mooiste dat je kunt worden is jezelf!

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Aanbevolen