Ontdek leerlijnen

Om medewerkers een handje te helpen wanneer ze beginnen met online leren, zijn er in onze online leeromgeving leerlijnen beschikbaar.

Wat zijn leerlijnen?

Een leerlijn is een bundeling van verschillende cursussen. Die bijvoorbeeld hetzelfde thema hebben, verplicht zijn, of passen bij de functie van een medewerker. Je kunt gebruik maken van bestaande leerlijnen of zelf een leerlijn samenstellen. In de video hiernaast kun je kennismaken met de leerlijnen.

Toepassingen

Hier kun je leerlijnen bijvoorbeeld voor inzetten:

onboarding-v3

Onboarding

Gebruik leerlijnen om nieuwe medewerkers op een leuke manier kennis te laten maken met jullie organisatie. Bijvoorbeeld met een essential waarin wordt uitgelegd hoe de eerste werkdag eruit gaat zien.

centraal-thema-v6

Thema’s centraal stellen

Wil je focussen op een bepaald thema in een bepaalde periode? Dan kun je een leerlijn maken met e-learning modules, webinars, essentials en scans die bij dit thema passen. Zo stimuleer je jouw collega’s om regelmatig een kijkje te nemen in de academie.

verplichte-content-v3

Content verplicht stellen

Sommige onderwerpen zijn zo belangrijk voor alle medewerkers binnen de organisatie, dat ze verplicht aan bod moeten komen. Bundel deze cursussen in een leerlijn en het is voor medewerkers meteen duidelijk welke content ze moeten doornemen.