De leeractiviteit van medewerkers verhogen?

Maak gebruik van leerlijnen

Soms hebben medewerkers moeite om te starten met leren. Om hen een handje te helpen, zijn er in onze online leeromgeving leerlijnen beschikbaar. Zo’n leerlijn bestaat uit verschillende cursussen om houvast te geven bij het leren. Bijvoorbeeld omdat ze hetzelfde thema hebben, verplicht zijn of passen bij de functie van een medewerker. Je kunt gebruik maken van de bestaande leerlijnen, of zelf een leerlijn samenstellen.

Onboarding van medewerkers

Gebruik leerlijnen om nieuwe medewerkers op een leuke manier kennis te laten maken met jullie organisatie. Bijvoorbeeld met een essential waarin wordt uitgelegd hoe de eerste werkdag eruit gaat zien.

ill-digitale-vaardigheden

Een thema centraal

Wil je focussen op een bepaald thema in een bepaalde periode? Dan kun je een leerlijn maken met e-learning modules, webinars, essentials en scans die bij dit thema passen. Zo stimuleer je jouw collega’s om regelmatig een kijkje te nemen in de academie.

centraal-thema

Verplichte content

Sommige onderwerpen zijn zo belangrijk voor alle medewerkers binnen de organisatie, dat ze verplicht aan bod moeten komen. Bundel deze cursussen in een leerlijn en het is voor medewerkers meteen duidelijk welke content ze moeten doornemen.

verplichte-leerlijnen

Zelf aan de slag met leerlijnen in jouw omgeving?

Vul dit formulier in en een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Leads
Bezig met versturen