Ontdek leerlijnen

Om wat extra sturing te geven

Wat zijn leerlijnen?

Wanneer medewerkers aan de slag gaan met online leren, weten ze soms niet waar ze moeten beginnen. Om hen een handje te helpen, zijn er in onze online leeromgeving leerlijnen beschikbaar. Een leerlijn is een bundeling van verschillende cursussen. Die bijvoorbeeld hetzelfde thema hebben, verplicht zijn of passen bij de functie van een medewerker. Je kunt gebruik maken van bestaande leerlijnen, of zelf een leerlijn samenstellen.

Onboarding

Gebruik leerlijnen om nieuwe medewerkers op een leuke manier kennis te laten maken met jullie organisatie. Bijvoorbeeld met een essential waarin wordt uitgelegd hoe de eerste werkdag eruit gaat zien.

onboarding-v3

Een centraal thema

Wil je focussen op een bepaald thema in een bepaalde periode? Dan kun je een leerlijn maken met e-learning modules, webinars, essentials en scans die bij dit thema passen. Zo stimuleer je jouw collega’s om regelmatig een kijkje te nemen in de academie.

centraal-thema-v6

Verplichte content

Sommige onderwerpen zijn zo belangrijk voor alle medewerkers binnen de organisatie, dat ze verplicht aan bod moeten komen. Bundel deze cursussen in een leerlijn en het is voor medewerkers meteen duidelijk welke content ze moeten doornemen.

verplichte-content-v3

Plan een demo

Plan een demo
Bezig met versturen