Aan de slag met je persoonlijke skills?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

mockup-online-academie

Geef je carrière een boost

Met de online trainingen van SkillsTown kun jij overal en op ieder moment werken aan je persoonlijke vaardigheden. Bijvoorbeeld om je excel skills te verbeteren, een vreemde taal te leren of beter om te leren gaan met stress. Wat je ook wilt leren, in ons abonnement vind je meer dan 500 online cursussen om jezelf klaar te stomen voor de toekomst.

Onze online academie

In onze online academie vind je meer dan 1000 leeroplossingen en kies je zelf welke leervorm het beste bij je past. Iedere maand voegen we nieuwe modules toe en in het eigen LMS houd je jouw voortgang bij.

Meer dan 500 cursussen

op thema’s als:

DIGITALE GELETTERDHEID

Onder digitale geletterdheid verstaan we het vermogen om te kunnen gaan met nieuwe digitale technologieën. We kunnen digitale geletterdheid opdelen in ICT-basisvaardigheden, mediawijsheid, informatievaardigheden en computational thinking.

SOCIALE VAARDIGHEDEN

In de 21e eeuw worden sociale vaardigheden steeds belangrijker. Onder sociale vaardigheden verstaan we communiceren, samenwerken en sociale en culturele vaardigheden.

ZELFREGULATIE

Zelfregulatie is het vermogen om je steeds verder te kunnen ontwikkelen. Hiervoor moet je zelfstandig kunnen handelen en verantwoordelijkheid nemen voor je acties.

PERSOONLIJKE VAARDIGHEDEN

Onder de persoonlijke vaardigheden verstaan we vaardigheden die met denken te maken hebben. Het gaat om probleemoplossend denken, kritisch denken en creatief denken.

COMMUNICATIE

Hoe kun je zo goed mogelijk luisteren, doorvragen en samenvatten en wat is de basis van effectieve communicatie? Leer alert zijn en pas je eigen strategie hierop aan.

SAMENWERKEN

Wat zijn de geheimen van een goede samenwerking en hoe haal je het beste uit een team? Leer alles over vergaderen, werken in teams en brainstormen.

BEDRIJFSCULTUUR

Hoe zit het met de normen en waarden binnen jouw bedrijf? Lees over actuele onderwerpen in de bedrijfscultuur, bijv. integriteit of pesten op het werk.

TAAL

Altijd al een vreemde taal willen leren, of je Nederlandse vaardigheden willen verbeteren? Volg de cursus Nederlands foutloos schrijven, Engels voor zaken, Frans of Duits.

TIME MANAGEMENT

Kom jij tijd tekort? Of heb je moeite met het plannen van je activiteiten? Leer efficiënter om te gaan met tijd en breng structuur aan in je dagelijkse activiteiten.

IT

Ken jij de gevaren van digitaal werken? Wil je alle ins en outs van Office weten? Deze cursussen maken je wegwijs bij het dagelijkse gebruik van digitale software.

MANAGEMENT

Wat voor manager ben jij? Leer effectief vergaderen, de do’s en don’ts van een beoordelings-gesprek en hoe je het beste kunt delegeren.

HRM

Hoe vul jij als HR-manager je personeelsbeleid in? Leer de fundamenten van HRM en blijf op de hoogte van actuele HR-trends.

WERVING & SELECTIE

Leid je wervings- en selectieproces in goede banen en vind de medewerkers waar je alleen maar van kunt dromen.

SALES & MARKETING

Word een echte sales tijger met cursussen over onderhandelen, social marketing en het schrijven van een communicatieplan.

PSYCHOLOGIE

Bestudeer de interactie tussen jouw collega’s eens door de bril van een psycholoog voor nieuwe inzichten en verhoog je werkgeluk.

SkillsTown cursussen

De meest populaire cursussen

skills2perform-staand

Bestel direct

Aanbieding!

Skills2Perform

Vanaf:  19,95 incl. btw / maand

Dit abonnement bevat honderden online leeroplossingen waarmee je zowel op persoonlijk als professioneel gebied kunt ontwikkelen.

Wissen

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Streef jij naar de allerbeste prestaties en wil je alles uit je carrière halen? Met dit abonnement ga je voor de top. Onbeperkt en overal werken aan je professionele en persoonlijke competenties. Met het Skills2Perform abonnement leer je waar en wanneer je maar wilt. De cursussen in dit abonnement verhogen je persoonlijke effectiviteit en helpen je de juiste balans te vinden tussen werk en privé.

Naast taal cursussen, vind je in dit abonnement cursussen op het gebied van soft skills (zoals communiceren, presenteren, samenwerken en feedback geven), management en alles voor een gezonde levensstijl. Dankzij het brede aanbod aan leeroplossingen en de mogelijkheid om certificaten en diploma’s te halen, komt jouw carrière in de hoogste versnelling.

Dit abonnement is zowel individueel als voor organisaties af te sluiten. Voor elke organisatie hebben we scherpe tarieven en mogelijkheden.

Neem snel contact op voor een presentatie en offerte op maat.

Leads
Bezig met versturen