Een abonnement bij SkillsTown, hoe werkt dat?
Met een consumentenabonnement op ons online leerplatform kun jij onbeperkt online trainingen volgen. Eerst kosteloos uitproberen? Dat kan! We laten je zien hoe het werkt. 

Vraag jouw abonnement aan

Via onze webshop vraag je – middels een verificatietransactie van €0,01 –  jouw online abonnement aan.

Leer 14 dagen gratis

Krijg 14 dagen gratis toegang tot meer dan 500 online trainingen om jouw persoonlijke en professionele skills te verbeteren.

Blijf jezelf ontwikkelen

Na 14 dagen wordt jouw abonnement automatisch verlengd voor €14,95 per maand. Je kunt op ieder moment opzeggen.

probeer nu 14 dagen gratis

Veelgestelde vragen

Wat is SkillsTown?

SkillsTown is dé online opleider voor professionals. Via on demand learning stelt SkillsTown jou in staat om mee te bewegen met de continu veranderende wereld om je heen. In de vorm van honderden online trainingen die in verschillende leervormen worden aangeboden, speelt SkillsTown in op nieuwe én eigen manieren van leren in elke levensfase. Om zo kennis en skills te vergroten, verandervermogen te stimuleren en bij te dragen aan het aantrekkelijk blijven op de arbeidsmarkt.

Welke trainingen kan ik volgen bij SkillsTown?

SkillsTown heeft speciaal voor consumenten een uitgebreid aanbod aan online trainingen op het gebied van Office, vreemde talen, gezondheid, presenteren, sociale vaardigheden, digitale geletterdheid, management, psychologie en marketing. Wil je de trainingen zelf ervaren? Probeer SkillsTown 14 dagen gratis.

Hoeveel kost SkillsTown?

Je kunt al gebruik maken van de trainingen van SkillsTown voor €14,95 per maand (inclusief BTW). Je kunt er ook voor kiezen om SkillsTown direct voor een jaar af te nemen, dan betaal je €149,50 per jaar (inclusief BTW).

Waar kan ik de online trainingen volgen?

SkillsTown heeft een eigen online leeromgeving waar je alle trainingen kunt volgen. Na aankoop van het abonnement ontvang je een persoonlijke mail met je inloggegevens. Je kunt de trainingen volgen via www.academieportal.nl.

Hoe kan ik opzeggen?

Bij aankoop van een abonnement heb je een persoonlijk account gemaakt op www.skillstown.com. Via jouw persoonlijke profiel kun je het aangekochte abonnement opzeggen. Ga daarvoor naar je profiel en kies voor ‘Abonnementen’. Hier zie je jouw lopende lidmaatschappen en kun je deze annuleren.

Hoe werkt de gratis proefperiode?

Je kunt SkillsTown nu 14 dagen gratis proberen. Je lidmaatschap wordt automatisch voortgezet zolang je ervoor kiest om lid te blijven. Je kunt altijd voor het einde van je proefperiode opzeggen. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht. Er is geen ingewikkeld contract, er zijn geen annuleringskosten en je gaat geen verbintenis aan. Opzeggen online is altijd mogelijk, 24 uur per dag.

Wat gebeurt er als ik mijn abonnement opzeg?

Als je je abonnement opzegt, stopt je abonnement op de laatste dag voor de normale verlenging. Maandabonnementen zijn direct maandelijks op te zeggen, jaarabonnementen zijn na het eerste jaar maandelijks op te zeggen. Je kunt dit doen via je account op www.skillstown.com. Nadat je lidmaatschap is verlopen, heb je geen toegang meer tot de online trainingen.

Staat jouw vraag er niet bij?