In Webinar van de maand

Gemotiveerde mensen zijn productiever, laten meer betrokkenheid zien en dragen positief bij aan het resultaat van een organisatie. Maar waarom is de ene medewerker gemotiveerder dan de ander? En hoe beïnvloed je dat? Wij denken dat het verschil wordt bepaald door de HR-strategie bewust te richten op de aanwezige talenten en het ontwikkelen en inzetten daarvan. Het vinden van de juiste match tussen ‘vraag en aanbod’ is de essentie van talentmanagement.

Dit webinar gaat over de toepassing van talentmanagement in jouw organisatie in bijvoorbeeld performance management, mobiliteit of ontwikkeling van mensen. Je ontdekt door middel van de talentmanagement scan op een interactieve manier hoe goed talentmanagement is ingebed in jouw organisatie én welke acties tot verbetering kunnen leiden.

  • Monique van der Meer
    Monique van der Meer Berenschot

    Monique is een ervaren senior HR consultant bij Berenschot met een achtergrond in Strategisch HR, Talentmanagement en Leiderschap. Haar ervaring als HR directeur maakt dat ze als consultant goed in staat is te werken aan strategische vraagstukken, maar tegelijkertijd ondersteuning kan bieden aan HR managers vanuit haar praktijk ervaring.

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Aanbevolen