In Webinar van de maand

Wist je dat de coronacrisis bij 60% van de Nederlanders voor verergerde psychische problemen heeft gezorgd? Tijdens corona krijgen we in Nederland met veel veranderingen, belemmeringen en probleemsituaties te maken. Maar hoe ga je daarmee om?

In dit webinar leer je hoe je beter om kan gaan met veranderingen. Je leert te denken om een bochtje en gaat op een andere manier naar een probleemsituatie kijken, zodat je de energie van het probleem gebruikt voor iets nieuws. Je leert je belangrijkste belemmeringen voor een gelukkig en vitaal leven te herkaderen en je maakt kennis met omdenken.

Na het volgen van dit webinar weet je:

  • Hoe je op een andere manier naar corona kan kijken
  • Hoe je om kunt denken
  • Hoe je negatieve energie om kunt zetten in iets positiefs

Over de experts

Klaas Koster is Vitaloog en oprichter/eigenaar van het training- en adviesbureau Vitalogisch en directeur van de Vitacademie. In zijn boek ‘Vitalogie’ geeft hij praktische handvatten om meer energie en zelfregie te creëren. Inge Evers is Vitaloog en verbonden aan training- en adviesbureau Vitalogisch.

klaas-koster

Klaas Koster

inge-evers

Inge Evers

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Aanbevolen