In Nieuws, Whitepapers

Wow, het is alweer januari 2019! Een goed moment om terug te blikken op de leerprestaties van 2018. Want zakelijk Nederland heeft met behulp van onze trainingen hard gewerkt aan hun persoonlijke ontwikkeling. Wij zetten de feiten voor je op een rijtje!

A november to remember

November was de meest populaire maand om eens flink te blokken, waarvan donderdag de 22e de drukste dag van het jaar was.

Wat leert Nederland het liefst?

Cursisten leren het liefst overdag, want de drukst bezochte uren liggen tussen 9:00u ’s ochtends en 16:00u ’s middags. En als ze dan leren staan onderwerpen als AVG, gezond zijn en blijven en Engels bovenaan hun lijstje.

Onze toppers

We hebben een top 10 per leervorm gemaakt. Privacy, luisteren naar en communiceren met collega’s en gezondheid waren de hot topics van 2018. Wellicht zit er in het lijstje een titel tussen die je nog niet kende!

Goede voornemens

Heb jij het goede voornemen om aan je persoonlijke kwaliteiten te werken in 2019? In onze online leeromgeving heb je onbeperkt toegang tot honderden online cursussen. Meer informatie hierover vind je op www.skillstown.com/aanbod 

Aanbevolen