In Webinar van de maand

Medewerkers vinden het volgen van opleidingen cruciaal en werken graag voor een werkgever die dat stimuleert en faciliteert. Ook vragen ze om een individuele invulling en wordt zelfregie belangrijk gevonden. In dit webinar vertelt Paul Schrama hoe je een scholingsbeleid kunt vormgeven en hoe je het opleidingsbudget hierbij kunt inzetten. Ook besteed hij aandacht aan het motiveren van de medewerkers om daadwerkelijk aan de slag te gaan met leren en ontwikkelen.

  • Paul Schrama
    Paul Schrama Edubookers

    Paul is oprichter van Edubookers, hét boekingsplatform voor trainingen en opleidingen. Zij bieden een One-Stop-Shopping oplossing voor de volledige opleidingsbehoefte van organisaties. Dit doen ze o.a. door middel van een catalogus met daarin meer dan 950 opleiders en ruim 23.000 trainingen waar medewerkers zelf hun gewenste training zoeken. Het platform is zo ingericht dat het lijkt op dat van Coolblue of Booking.com.

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Aanbevolen