In Webinar van de maand

De gehele maand oktober te volgen.

Hoe zorg je er als werkgever voor dat werknemers ook op latere leeftijd nog gemotiveerd zijn? Verschillende ontwikkelingen zoals robotisering, de economie en het vervagen van de grenzen hebben impact op de vraag naar arbeid. Werknemers moeten flexibeler zijn en abstracter kunnen denken. De vraag die opdoemt is: hoe behouden we een juiste ‘fit’ tussen het werk en de werknemer? Want het werk en de werknemer moeten goed bij elkaar blijven aansluiten, zowel nu als in de toekomst.

In dit webinar krijg je antwoord op vragen zoals: Wat zijn de kernbegrippen bij duurzame inzetbaarheid en hoe pak je dit aan binnen jouw organisatie? Met dit webinar krijg je grip op duurzame inzetbaarheid.

Over de spreker
Samen met werkgever én werknemer bekijken hoe werknemers gezond, gelukkig en productief kunnen werken, nu en in de toekomst. Daar haalt Laura Keijzer voldoening uit. Zij heeft vele bedrijven begeleid in het analyseren van knelpunten ten aanzien van duurzame inzetbaarheid. Laura is Senior Consultant bij Berenschot.

  • Laura Keijzer
    Laura Keijzer Berenschot

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Aanbevolen