In Nieuws
actiemaanden-2020-gezond-en-fit
Wist je dat meer beweging, gezonde voeding en een goede balans tussen werk en privé het beste in medewerkers naar boven haalt? Zeker in de huidige tijd kunnen we wel wat extra aandacht voor onze fysieke en mentale gezondheid gebruiken. Hoe leuk is het dan dat je ons gezond & fit abonnement nu cadeau krijgt bij aanschaf van onze standaard online trainingen?

Het standaard online aanbod

Bij SkillsTown bieden we een online leeromgeving waarin standaard meer dan 500 online trainingen zitten voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling voor medewerkers. Denk aan trainingen op het gebied van communicatie, samenwerken, presenteren, digitale vaardigheden en nog veel meer.

Het gezond & fit abonnement

In dit abonnement vinden medewerkers alles we ze nodig hebben om te werken aan hun persoonlijke gezondheid. Denk aan trainingen zoals: De juiste zithouding, Hardlopen voor beginners, Ontspanningsoefeningen bij stress, Een korte cursus geluk, Mindfulness op het werk en nog veel meer.

Hoe werkt het precies?

Normaal gesproken kost het gezond & fit abonnement €72,50 per medewerker per jaar (incl. btw). Maar als je dit abonnement afneemt vóór 31 december 2020 geeft SkillsTown iedere organisatie die het standaard online abonnement met meer dan 500 online trainingen aanschaft, het gezond & fit abonnement cadeau.

Gebruik maken en meer informatie

Lijkt deze actie je wat en wil je hier meer over weten? Neem contact op met Gijs Wetzer of een van zijn collega’s voor meer informatie en de aanschaf.

Per telefoon: 088 141 00 00 | Per mail: info@skillstown.com

Aanbevolen