In Nieuws
actiemaanden-2020-kinderopvang
Ken jij het succes van online training bij Smallsteps? Het afgelopen jaar haalden zij recordaantallen in de online leeromgeving van SkillsTown. Hun medewerkers volgden maar liefst meer dan 100.000 online modules en haalden ruim 10.000 certificaten. Dankzij onze intensieve samenwerking en aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke trainingen werd dit grote succes bereikt.

Wil jij met jouw kinderopvang net zo’n mooie resultaten bereiken op het gebied van opleiding en ontwikkeling van medewerkers? Dan is deze actie echt iets voor jouw organisatie! SkillsTown biedt het volledige online trainingsabonnement voor kinderopvang nu namelijk gratis bij aanschaf van ons standaard aanbod online trainingen. 

Het standaard online aanbod

Bij SkillsTown bieden we een online leeromgeving waarin standaard meer dan 500 online trainingen zitten voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling voor medewerkers. Zij kunnen hiermee op een leuke, effectieve en gemakkelijke manier werken aan hun professionele vaardigheden. Denk aan trainingen op het gebied van communicatie, samenwerken, presenteren, digitale vaardigheden en nog veel meer.

Het kinderopvang aanbod

De trainingen voor medewerkers in de kinderopvang richten zich onder andere op ontwikkelingsgericht werken, rekenontwikkeling en taalontwikkeling. Het mooie is: deze trainingen worden in 2021 volledig vernieuwd en jij krijgt gedurende de looptijd ook toegang tot al deze nieuwe modules.

Denk aan titels zoals:

  • Interactievaardigheden beter benutten
  • Rekenontwikkeling voor het jonge kind
  • Techniek voor het jonge kind
  • Kinderopvang in beweging
  • Taalontwikkeling van het jonge kind
  • Meldcode kindermishandeling in kinderopvang
  • Sociaal emotionele ontwikkeling bij jonge kinderen
  • En nog veel meer….

Gratis en voor niets

Het volledige kinderopvang aanbod wordt komend jaar helemaal vernieuwd. En om dat te vieren krijgen organisaties die nu onze algemene trainingen aanschaffen, alle online trainingen op het gebied van kinderopvang gratis gedurende de hele looptijd van onze samenwerking. En zodra de nieuwe trainingen beschikbaar zijn, krijg je die er automatisch bij!

Voor wie geldt deze korting?

Speciaal voor organisaties uit de kinderopvang die hun medewerkers willen faciliteren met online trainingen. De trainingen in het kinderopvang abonnement zijn geschikt voor iedere medewerker en voorzien in de basiskennis die belangrijk is bij het uitoefenen van zijn of haar dagelijkse activiteiten.

Hoe werkt het precies?

Normaal kost dit abonnement €72,50 per medewerker per jaar (incl. btw), maar als je nu kiest voor de algemene online trainingen van SkillsTown, krijg je het volledige kinderopvang abonnement er gratis bij. Én in 2021 worden de kinderopvang trainingen volledig vernieuwd en krijg je dus ook toegang tot al deze nieuwe modules zolang de samenwerking loopt.

Meer weten over de voorwaarden? 

Neem contact op met Gijs Wetzer of een van zijn collega’s voor meer informatie en de aanschaf.

Per telefoon: 088 141 00 00 | Per mail: info@skillstown.com

Aanbevolen