In Nieuws
actiemaanden-2020-lrs
Wist je dat SkillsTown een volledig vernieuwde Learning Record Store heeft gelanceerd? Met behulp van dit LRS krijgen organisaties inzicht in het leergedrag van de organisatie en medewerkers. Dit LRS kost normaal gesproken €2500,-  (excl. btw) maar voor organisaties die vóór 1 december klant worden, is dit uitgebreide LRS helemaal gratis.

Wat is een LRS?

In een Learning Record Store worden leeractiviteiten opgeslagen en overzichtelijk weergegeven. Bij SkillsTown hebben we een eigen LRS ontwikkeld waarin de leeractiviteiten van cursisten worden getoond. Denk hierbij aan meest gevolgde trainingen, populaire tijden en dagen om te leren, behaalde certificaten, aantal gebruikers per dag, etc. Dit is een hele handige manier om de leeractiviteiten binnen je organisatie te monitoren en hierop bij te sturen.

Voordelen van het LRS:

  • Inzicht in uitgebreide statistieken
  • Data die altijd up-to-date is
  • Op ieder moment toegankelijk via ons platform
  • Gemakkelijk filteren op afdeling, training en datum
  • Eenvoudig te exporteren naar excel
lrs-mockup

Hoe werkt de actie precies?

Organisaties die vóór 1 december 2020 een overeenkomst afsluiten bij SkillsTown, krijgen het LRS gedurende de gehele looptijd van de overeenkomst cadeau. Normaal gesproken zijn de kosten voor dit LRS €2500,- (excl. btw) per organisatie per jaar.

Meer weten over de voorwaarden? 

Neem contact op met Gijs Wetzer of een van zijn collega’s voor meer informatie en de aanschaf.

Per telefoon: 088 141 00 00 | Per mail: info@skillstown.com

Aanbevolen