In Webinar van de maand

Er zijn grofweg twee manieren waarop je naar het functioneren van mensen in organisaties kan kijken. Dat schreef Douglas McGregor in 1960 in zijn boek The Human Side of Enterprise. Daarmee introduceerde hij zijn X en Y theorie. In het webinar Goed werkgever- en goed werknemerschap legt HR adviseur Jessy van den Boogaard uit hoe deze theorie in de dagelijkse praktijk nog steeds van toepassing is. Ook maakt hij duidelijk hoe werkgevers en werknemers zich soms beter voordoen dan wat hun werkelijke gedrag laat zien. Een must-see voor iedereen die arbeidsverhoudingen tussen mensen wil leren begrijpen.

  • Jessy van den Boogaard
    Jessy van den Boogaard

    Jessy van den Boogaard werkt als HR-consultant. Hij is kritisch op het werkveld van HR en vindt dat deze discipline in de praktijk van organisatie duidelijk zijn toegevoegde waarde moet bewijzen. Bij opdrachtgevers adviseert hij graag over duurzame inzetbaarheid, talent- en generatiemanagement. U kunt regelmatig blogs van Jessy lezen, bijvoorbeeld in P&O actueel.

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Aanbevolen