In Vacatures

SkillsTown groeit en breidt uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die ons dynamische team kunnen versterken. Met onze unieke formule van geaccrediteerde cursussen en opleidingen, een breed aanbod en innovatieve oplossingen zijn we als SkillsTown de grootste online opleider van Nederland. Dankzij de ambitie om iedere dag beter te presteren, gaat SkillsTown steeds een stapje verder. Of het nu om het individu of een organisatie gaat, SkillsTown gaat altijd tot het uiterste. De oplossingen zijn toegankelijk, helder en kwalitatief hoogstaand. Naast e-learning, webinars, een Eigen Academie en persoonlijke scans, biedt SkillsTown ook een platform voor uitgebreide performance support aan om organisaties en medewerkers beter te laten presteren.

Functieomschrijving

Ga jij altijd voor de beste prestaties en wil je werken bij de grootste online opleider van Nederland? Dan zijn we op zoek naar jou. Als accountmanager, of zoals wij het graag noemen: performance consultant, ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je hebt een enorme drive en laat niet los voordat je je doel hebt bereikt. Met behulp van de leeroplossingen van SkillsTown is het jouw missie om organisaties beter te laten presteren. Je luistert, inventariseert en bent altijd op zoek naar de meest passende oplossing voor de klant.

Als performance consultant:

 • ken je de leeroplossingen van SkillsTown op je duim;
 • kun je je als geen ander inleven in de klant;
 • weet je de juiste snaar te raken;
 • ga je altijd voor die stap extra;
 • streef je naar de beste oplossing;
 • plaats je de klant altijd op nummer 1;
 • deins je niet terug voor een persoonlijk gesprek;
 • heb je oog voor de strategie van de organisatie.

Wij zoeken naar iemand:

 • met HBO+ werk- en denkniveau;
 • met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • die niet bang is om kilometers te maken (zowel op de weg als in je persoonlijke ontwikkeling);
 • die het leuk vindt om presentaties te geven.

Wij bieden

Een functie van 40 uur, waarbij je terecht komt in een jong en dynamisch team. De informele sfeer en korte lijnen zorgen voor een fijne werkomgeving. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot dé performance consultant van SkillsTown die niet alleen aan de prestaties van zijn klanten, maar ook aan die van zichzelf werkt. En daarvoor word je beloond. Op basis van je persoonlijke prestaties, wordt er een extra fee uitgekeerd.

Informatie en sollicitatie

Wij vinden dat je jezelf als Performance consultant goed moet kunnen presenteren. Daarom verwachten we een videosollicitatie van maximaal 60 seconden waarin jij vertelt:

 1. wie je bent
 2. wat jouw visie op online leren is
 3. waarom jij bij SkillsTown zou moeten werken

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Matthijs Akkenaar, Commercieel Directeur (06 41 18 34 31). Solliciteren kan via het formulier hieronder. Zorg ervoor dat je zowel je video, CV in pdf als een persoonlijke motivatie uploadt.

Sollicitaties
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 20MB
Aanbevolen