In Webinar van de maand

Sociaal Kapitaal Management
Met een netwerkbril naar jouw organisatie kijken heeft impact op de HR-cyclus. Relaties zijn namelijk bij uitstek ‘eigendom’ van de mensen die de relatie maken. Denk bij werving en selectie niet alleen aan mensen aannemen die iets kunnen, maar vooral ook mensen die iemand kénnen waar je wat mee kan. Hoe ziet het netwerkende arbeidscontract eruit? In het arbeidsproces mobiliseer je de netwerken van jouw medewerkers in het licht van de organisatiedoelstellingen, bijvoorbeeld om nieuwe medewerkers te vinden. En natuurlijk houdt het niet op bij vertrek. Gebruik je de kracht van jouw alumni wel voldoende?

  • Miriam Notten
    Miriam Notten La Red

    Miriam is de oprichtster van La Red, adviesbureau in netwerken. Als geen ander weet ze hoe netwerken werken en wat dat voor je kan betekenen. Haar belangrijkste tip voor anderen is: begin je dag door aan twee mensen aandacht te schenken, dan ben je altijd aan het investeren en is er ook hulp voor jou op het moment dat je dat nodig hebt.

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Aanbevolen