In Leermotivatie, Webinar van de maand

Slechts 15 tot 25 procent van de werknemers blijft zichzelf trainen en ontwikkelen. Het enkel faciliteren van leren als werkgever is daarbij vaak niet voldoende. Maar hoe krijg je medewerkers dan wél in de leerstand? In dit webinar geeft Jerry Meijer, performance consultant bij SkillsTown, 5 tips om ontwikkeling bij medewerkers te stimuleren. Hij doet dit aan de hand van beeldende voorbeelden uit het sprookjesbos en de 7 beïnvloedingsprincipes van hoogleraar Cialdini.

  • Jerry Meijer
    Jerry Meijer Performance Consultant SkillsTown

    Als performance consultant bij SkillsTown ben ik dagelijks bezig met het helpen van organisaties bij het inzetten van online leren om medewerkers vitaler, effectiever en gelukkiger te maken. Tijdens mijn ervaring in de hotellerie heb ik gezien wat bevlogenheid in een team kan betekenen en welke onderdelen hier een belangrijke rol in spelen. Graag ben ik bezig deze kennis te delen met andere organisaties door middel van gesprekken, presentaties en workshops.

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Aanbevolen