In Nieuws

Afgelopen donderdag heeft de eerste uitreiking van de Learning Innovator Award 2017 plaats gevonden. Met deze nieuwe prijs wordt er aandacht gegeven aan professionals die het verschil maken in de educatie wereld. François Walgering, directeur van MOOCFactory, mocht deze award voor het eerst in ontvangst nemen.

De uitreiking was de finale van het Learning Innovation Event 2017. Meer dan 100 learning-specialisten, consultants, marketingmanagers en CEO’s waren aanwezig tijdens dit evenement. Sanne de Kemp, business unit manager, opende de middag namens organiserend bureau 227 Learning.

Tijdens het Learning Innovation Event kregen de bezoekers alles te horen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van leren. Onder andere Sanoma en Springest waren vertegenwoordigd onder de sprekers op het evenement. Onderwerpen als een bedrijfsacademie en een leven lang leren kwamen aan bod.

De jury bestond uit vier experts op het gebied van leren en ontwikkelen. Jan Rijken, directeur van Crossknowledge, André Haardt, CEO Squla, Jorien Castelein, CEO Blink Educatie en Hans Schuurmans, CEO SkillsTown.

“Het was een eer om deel te mogen nemen aan de jury van Learning Innovator Award 2017. Op deze manier hopen we bij te dragen aan de vooruitgang binnen de educatie wereld. Als online opleider willen we die vooruitgang stimuleren en dit evenement levert daar een mooie bijdrage aan.”

– Hans Schuurmans

Over SkillsTown
SkillsTown is de grootste online opleider van Nederland. De unieke formule van geaccrediteerde cursussen en opleidingen, een breed aanbod en innovatieve oplossingen draagt bij aan het succes van SkillsTown. Dankzij de ambitie om iedere dag beter te presteren, gaat SkillsTown steeds een stapje verder. De oplossingen zijn toegankelijk, helder en voorzien van kwaliteit.

Over 227 Learning
227 Learning is het recruitment en executive search bureau in de Learning markt. Het sterk gespecialiseerde team bemiddelt voor hogere en middel management vacatures, voor zowel vast dienstverband als voor interim opdrachten. Daarnaast biedt 227 Learning, samen met vooruitstrevende experts en ervaringsdeskundigen uit de learning industrie, kennisoverdracht in de vorm van netwerkbijeenkomsten, coaching, trainingen en opiniërende artikelen. 227 Learning is onderdeel van 227 Media en richt zich volledig op recruitment voor de learningmarkt.

Vragen over dit persbericht?
Neem contact op met Remy van Beek.

  • Remy van Beek
    Remy van Beek Manager communicatie SkillsTown
Aanbevolen