In Nieuws

Eindhoven – Voor het tweede jaar op rij is SkillsTown, de grootste online opleider van Nederland, geaccrediteerd door het Learning & Performance Institute. Hiermee zijn zij de eerste online opleider die deze accreditatie tweemaal heeft ontvangen.

Het Learning & Performance Institute, een brancheorganisatie voor de Learning & Development sector en Pink Coat, LPI partner in de Benelux, maken bekend dat SkillsTown opnieuw voor al haar leeroplossingen de status van geaccrediteerde Learning Provider heeft behaald. Het accreditatie programma van het LPI evalueert op onafhankelijke wijze of opleiders klantgericht zijn, doen wat ze beloven, integer zijn en operationeel efficiënt zijn. Dankzij zijn het sterke en continu doorontwikkelde framework, is de LPI accreditatie een wereldwijd geaccepteerde standaard.

  • Hans Schuurmans
    Hans Schuurmans CEO SkillsTown

“Bij SkillsTown vinden we kwaliteit belangrijk. Voor de meeste organisaties is online leren tegenwoordig de belangrijkste leervorm. De cursussen moeten daarom van een hoog niveau zijn. We zijn dan ook trots dat onze leeroplossingen en vooral onze performance support oplossingen, namelijk het platform DirectKnow met Essentials, aan de hoge eisen van de LPI voldoen.”

Over SkillsTown
SkillsTown is de grootste online opleider van Nederland. De unieke formule van geaccrediteerde cursussen en opleidingen, een breed aanbod en innovatieve oplossingen draagt bij aan het succes van SkillsTown. Dankzij de ambitie om iedere dag beter te presteren, gaat SkillsTown steeds een stapje verder. De oplossingen zijn toegankelijk, helder en voorzien van kwaliteit.

Vragen over dit persbericht?
Neem contact op met SkillsTown voor meer informatie.
Remy van Beek | manager communicatie | 06 44 90 20 25 | remy.van.beek@skillstown.com 

Aanbevolen