eCoaching

Online begeleiding voor individuele leertrajecten.

eCoaching trajecten

Altijd al aan je persoonlijke ontwikkeling willen werken, maar mis je een stok achter de deur? Of vind je het fijn om persoonlijk gecoacht te worden? Dan is e-coaching iets voor jou. De krachtige combinatie van psychologische assessments en flexibele online coaching maken e-coaching laagdrempelig, persoonlijk en doelgericht.

Elk coachingstraject start met een persoonlijke scan. Zo worden jouw wensen in kaart gebracht en word je gecoacht op een manier die bij jou past.

scans
E-Assessment als basis

Op basis van een persoonlijk e-assessment krijg je de coaching die het beste bij je past.

Gerichte focus

Focus op concrete verbeteringen binnen de werkcontext.

Efficiënt en flexibel

Geen reistijd betekent een betere coach-match. Meerdere korte sessies zorgen voor een hoger rendement.

Volledig geïntegreerd

Onze coaches kennen de cursussen en instrumenten uit de online academie op hun duimpje.

Kies een thema

Leiderschap

eCoaching  1.350,00 2.250,00 incl. btw

Geef je leiding aan een team of wil je je ontwikkelen tot een goede manager? Met het e-coaching traject Leiderschap krijg je inzicht in je persoonlijke leiderschapsstijl en leer je om kracht als leider in de praktijk toe te passen.

Effectief communiceren

eCoaching  900,00 1.500,00 incl. btw

Heldere en duidelijke communicatie is het begin van een goede samenwerking. Met dit e-coaching traject leer je per situatie een geschikte communicatiestijl. Dit draagt bij aan een betere werksfeer en minder stress op de werkvloer.

Drijfveren

eCoaching  900,00 1.500,00 incl. btw

Met dit e-coaching traject leer je jezelf beter te begrijpen. Jouw waarden verklaren namelijk voor een groot deel je voorkeursgedrag. Het (h)erkennen van deze drijfveren biedt inzicht in de manier waarop je omgaat met taken, verantwoordelijkheden en relaties.

Conflicthantering

eCoaching  900,00 1.500,00 incl. btw

Overal waar mensen samenwerken, kunnen conflicten ontstaan. Dit kan een negatieve invloed hebben op je persoonlijke prestaties. Leer conflicten herkennen, hoe jij ze benadert en de beste manier om met conflicten om te gaan.

Time Management

eCoaching  900,00 1.500,00 incl. btw

Ervaar je soms tijdsdruk of verlies je wel eens het overzicht in je dagelijkse activiteiten? Veel mensen kunnen hun persoonlijke effectiviteit verbeteren dankzij het beter managen van hun tijd.

Kort traject

Heb je een compact vraagstuk? Dan past het traject van 3 maanden bij jou. Na afloop kun je bij tekenen voor het lange traject.

Lang traject

Heb je een complexe ontwikkel vraag? Dan past het traject van 6 maanden bij jou. Hierin word je intensief begeleid door je coach.

Meer weten over eCoaching?

Vul het formulier in en onze experts nemen contact met je op.

Leads
Bezig met versturen