Digitaal communiceren
met je doelgroep
? 

SkillsTown biedt uitgebreide mogelijkheden bij het digitaal aanbieden van content op maat.

Onze mogelijkheden

Online trainingen aanbieden, een live webinar uitzenden, digitaal onboarden of zelf cursussen maken? Bij SkillsTown ondersteunen we al honderden organisaties in het online delen van content. Wil jij snel aan de slag en meer weten over de mogelijkheden? Laat het ons weten via het formulier.
Digitaal platform

Digitaal platform

Hiermee kun je gemakkelijk al je medewerkers bereiken. Ze kunnen hiermee extra tijd benutten door te werken aan persoonlijke ontwikkeling én jij als organisatie kunt zelf eigen content maken.

Live webinars

Live webinars

Als vervanging van een fysieke presentatie of om actuele onderwerpen aan te stippen kun je een webinar geven. Dit wordt live uitgezonden en kijkers kunnen direct hun vragen stellen.

Content op maat

Content op maat

Als online opleider zijn we gespecialiseerd in het omzetten van kennis tot een online training. Hierbij kiezen we, afhankelijk van de informatie en het doel, de juiste leervorm.

Digitale onboarding

Digitale onboarding

Heb je de komende tijd nieuwe medewerkers die starten? Ons leerplatform is enorm geschikt om nieuwe medewerkers digitaal te onboarden.

Vraag informatie aan

button-snel-digitaal-aan-de-slag-v2

Veelgestelde vragen

Hebben jullie ook trainingen beschikbaar rondom het coronavirus?

Vanuit SkillsTown hebben we verschillende trainingen die ondersteuning bieden rondom het coronavirus:

  • E-learning: COVID-19 en het coronavirus
  • Essential: Hoe was ik goed mijn handen?
  • E-learning: Bewust online werken
  • E-learning: Effectief (online) thuiswerken
  • Leerlijn: Goed en gezond thuiswerken
  • Leerlijn: Digitale vaardigheden/digitaal werken

Ben je klant en wil je gebruik maken van deze trainingen? Neem contact op met je contactpersoon bij SkillsTown.

Ben je geen klant en wil je gebruik maken van deze trainingen? Vul dan het contactformulier op deze pagina in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil online informatie delen, hoe kan ik dat doen?

Zoals je hierboven leest zijn er verschillende mogelijkheden om digitaal informatie te delen. Afhankelijk van je vraag bepalen we samen welke digitale oplossing daar het beste bij past. Als je het contactformulier op deze pagina invult met daarbij in grote lijnen welke informatie je wilt delen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de vervolgstappen te bepalen.

Ik wil een webinar opnemen, hoe gaat dat in zijn werk?

Als je een webinar op wilt nemen in een van onze studio’s, gebruik dan het contactformulier op deze pagina. Onze webinarcoördinator neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om de praktische zaken af te stemmen en het webinar in te plannen.

Heb je nog andere vragen?
Lisan of een van haar collega’s vertelt je graag meer.
  •   088 141 00 00