In Webinar van de maand

We leven niet in tijdperk van verandering maar in een verandering van tijdperk. Ontwikkelingen gaan razendsnel en zijn vaak disruptief, ze ontwrichten de ‘oude’ manier van werken. Organisaties moeten mee en wendbaar zijn om nog een betekenisvolle rol te kunnen spelen. De kritische succesfactor hiertoe is een organisatiecultuur waarin de medewerker centraal staat, zij zijn ten slotte het meest bepalend voor het resultaat van een organisatie. Maar hoe bouw je een inspirerende organisatiecultuur waarin medewerkers betrokken zijn? En hoe zorg je dat je veranderingen voorblijft en continu werkt aan vooruitgang? In dit webinar de gouden formule.

  • Arjen Banach
    Arjen Banach

    Arjen is spreker en trainer op gebied van organisatiecultuur, werkgeluk en verandermanagement. Daarnaast is hij Chief Happiness Officer bij een grote zorginstelling waar hij zich bezighoudt met een bouwen van een cultuur waarin professionals optimaal kunnen presteren en betrokken zijn. Hij doet onderzoek naar organisaties die snel groeien en medewerkers centraal durven te zetten in hun strategie, hierover maakt hij een podcast genaamd ‘Energie aan het Werk’.

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Aanbevolen