In Nieuws

Het coronavirus levert een hoop vragen op. Veel klanten stelden de afgelopen dagen al verschillende vragen. In onderstaand artikel geven we per categorie antwoord op die vragen.

▷  Welke maatregelen neemt SkillsTown?

Wij adviseren al onze medewerkers om thuis te werken. Geplande afspraken doen we waar mogelijk op afstand en ook productdemonstraties vinden online plaats. Zo voorkomen we onnodige verspreiding van het virus en kunnen we toch belangrijke informatie met relaties delen. Daarnaast is er voor personen die nog wel op kantoor komen desinfecterende gel aanwezig, en worden er nooit teveel personen op 1 verdieping toegelaten zodat de 1,5 meter afstand altijd gehanteerd kan worden.

▷  Gaat mijn geplande webinar door?

Geplande webinars kunnen doorgang vinden. In onze studio zijn plexiglas schermen geplaatst ter bescherming en is desinfecterende gel aanwezig. Mocht je er als organisatie zelf voor kiezen om een gepland webinar te verzetten, kan dit afgestemd worden met je contactpersoon van onze webinarstudio.

▷  Ik wil een webinar opnemen, hoe gaat dat in zijn werk?

Als je een webinar op wilt nemen in een van onze studio’s, stuur je verzoek dan in via het formulier op deze pagina. Vermeld hierbij je organisatienaam, duur van het webinar, voorgestelde datum en je contactgegevens. Onze webinarcoördinator neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om het webinar in te plannen.

Creatief omgaan met corona?

De huidige situatie vraagt om creatieve vormen van werken en leren. Wij helpen je daarbij graag op weg! Daarom stellen we kosteloos een aantal online hulpmiddelen beschikbaar.
mockup-podcast-mindfulness-zenspresso

▷  Ik wil online informatie delen, hoe kan ik dat doen?

Er zijn verschillende manieren om informatie digitaal te delen. Zo is er de mogelijkheid om een webinar op te nemen of kan er een online training gemaakt worden. Afhankelijk van je vraag bepalen we samen welke digitale oplossing daar het beste bij past. Je kunt je verzoek indienen via het formulier op deze pagina. Vermeld daarbij in grote lijnen welke informatie je wilt delen en je contactgegevens. Een van onze experts neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

▷  Ik wil een leerlijn maken rondom het coronavirus, hoe kan ik dat doen?

Om een leerlijn in je online leeromgeving te zetten, zijn er twee mogelijkheden.

  1. Je hebt toegang tot het beheer en je stelt de leerlijn zelf samen voor medewerkers. Raadpleeg onze handleiding voor uitleg van de benodigde stappen.
  2. Heb je geen toegang tot het beheer of heb je hulp nodig? Neem dan contact op met je contactpersoon bij SkillsTown. Hij/zij kan je adviseren in het selecteren en klaarzetten van een gepersonaliseerde leerlijn rondom het coronavirus.

▷  Hebben jullie trainingen beschikbaar rondom het coronavirus?

Vanuit SkillsTown hebben we verschillende trainingen die ondersteuning bieden rondom het coronavirus, waaronder:

  • E-learning: COVID-19 en het coronavirus 
  • Essential: Hoe was ik goed mijn handen?
  • E-learning: Bewust online werken
  • E-learning: Effectief (online) thuiswerken 
  • Leerlijn: Goed en gezond thuiswerken 
  • Leerlijn: Digitale vaardigheden/digitaal werken 

 Ben je klant en wil je gebruik maken van deze trainingen? Neem contact op met je contactpersoon bij SkillsTown. 

Ben je geen klant en wil je gebruik maken van deze trainingen? Vul dan het formulier in op deze pagina.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Laat het ons weten via communicatie@skillstown.com.

 

Aanbevolen