De goede dingen goed doen, het achterhalen waar de echte problemen zitten en weg met verspillingen! Zo maar een aantal kreten die je vaak hoort wanneer mensen het hebben over Lean. Tijdens dit webinar krijg je de filosofie van Lean uitgelegd en krijg je concrete handvatten mee om met Lean aan de slag te gaan. Ben jij benieuwd hoe je proces- en organisatieverbeteringen kunt toepassen met behulp van concrete Lean-tools of ben je gewoon nieuwsgierig wat Lean precies inhoudt? Dan is dit webinar geschikt voor jou!

  • Tehseen Khandwalla
    Tehseen Khandwalla

    Tehseen is Senior Consultant bij Significant met ruim 6 jaar aan ervaring met verander- en verbetervraagstukken. Hij is trekker van het procesmanagementteam van de inkooppraktijk en houdt hij zich bezig met verander- en verbetervraagstukken binnen het inkoopdomein, vaak door het toepassen van Lean-methoden.

  • Niels van Bruggen
    Niels van Bruggen

    Niels houdt zich als Senior Consultant bij Significant bezig met vraagstukken op het gebied van inkoop, procesmanagement en digitalisering binnen het publieke domein. Binnen projecten past hij regelmatig de filosofie en bijbehorende methoden van LEAN en Agile toe.