“Technologie is niet een industrie, maar een methode van economische en culturele transformatie van bestaande systemen en instituties.” – Anil Dash, CEO van Fog Creek Software, makers van @Glitch & Manuscript.

We staan voor een ongekende tijd qua zakendoen en technologie. Een tijd dat geen bedrijf, overheid of not-for-profit instituten onaangeraakt laat. Het maakt niet uit welke grootte, locatie of missie je hebt. Deze presentatie helpt jou (als een (globale) onderneming) te confronteren & te reageren op een steeds toenemende intense set van marktdynamieken. Ben jij geïnteresseerd in de waardeverschuivingen achter technologie, en wat daarvan de impact is op de mensheid? Kom dan deze trendpresentatie ervaren en discussieer naderhand mee!

Deze trendpresentatie is ontstaan uit een diepgaand onderzoek naar:

• de nieuwste wetenschap en technologie
• de fundamentele verschuivingen in technologie
• de drijvende krachten die hun eigen impact vormen: de plaats van technologie in cultuur, de economie van bestaande systemen en instituten Dit alles om de toekomst te begrijpen.

  • Sicco Maathuis
    Sicco Maathuis Innovatie Manager

    Sicco is Innovator bij Capgemini. Hij helpt mensen en bedrijven ‘the Art of the Possible’ te ontdekken door mensen te inspireren om vooruit te kijken en dit te koppelen aan hun bedrijfsstrategie. Hij staat in zijn kracht door met stakeholders in gesprek te gaan over toekomstige ambities en dit te vertalen naar uitvoerbare stappen om met intrinsiek gemotiveerde mensen deze gestelde doelen te bereiken.