In dit webinar neemt Danielle Braun je mee in hoe wij als mens in de Corporate tribe functioneren en wat voor impact een pandemie als COVID-19 heeft op dat functioneren. Ze geeft je als werknemer praktische handvatten om je als mens staande te houden in deze moeilijke tijd. Ook leiders geeft ze cruciale tips om deze wereldwijde beproeving bewust het hoofd te bieden.

Over de spreker:
Dr. Danielle Braun is corporate antropoloog en Auteur van “de Corporate Tribe”, “Building Tribes”, “Tribaal Kantoorgedoe” en “Da’s gek”. Ze stond 25 jaar met haar voeten in de corporate klei als manager / bestuurder. Danielle reist de wereld rond op zoek naar manieren om tribes te bouwen en leiders sterk te maken. Ze maakt organisaties graag klaar voor verandering en is expert op het gebied van organisatiecultuur en leiderschap. Ook zet ze zich in als sparringpartner voor boards. Haar motto is: “aandacht is het nieuwe goud”.

Dit webinar werd uitgezonden tijdens de Week van de Digitale Overheid. De inhoud is echter van universele waarde voor de professional en leidinggevende dat wij het je zeker niet wouden onthouden.