In Online leren in de praktijk, Ontwikkeltips
vc-masters-in-management-uitgelicht

Trap jij als manager soms ook in de valkuil om liever aardig gevonden te worden dan daadkrachtig te zijn? Bij SkillsTown vinden wij dat het anders kan! Want als manager kun je daadkrachtig leidinggeven én toch gelukkige medewerkers hebben die jou waarderen en op een fijne en effectieve manier samenwerken. Zodat je doelstellingen niet alleen behaalt, maar ze overtreft. Daarom lanceren we onze nieuwste virtual classroom masterclass: Masters in Management met niemand minder dan voormalig CEO en topmanager Bart Hogendoorn.

In deze unieke training wijst Bart Hogendoorn je de weg om ‘next level’ te managen en topresultaten te realiseren. Door middel van 4 intensieve online sessies gaat hij met jou en 19 andere geselecteerde cursisten aan de slag. In deze training onthult Bart zijn geheimen op het gebied van managen en helpt hij jou om een gedragsverandering te bereiken zodat je van ‘aardige’ manager naar een Master in Management verandert.

Aan de slag in een ‘geflipte’ classroom

In deze training wordt het traditionele lesgeven omgedraaid. Geen docent die alleen maar zit te ‘zenden’, uur na uur. Nee, bij deze masterclass gaat het anders. Je hebt geen lessen, maar trainingen. Samen met de trainer en mede-cursisten ga jij aan de slag. Met jouw eigen cases, maar ook die van een ander. En voor dit alles hoef jij de deur niet uit. Want ook de live trainingen gaan via een zogenaamde ‘virtual classroom’.

Dit wordt jouw programma

‘Masters in Management’ duurt 4 weken en bestaat uit 4 dagdelen. In het programma worden verschillende essentiële onderdelen voor managers doorlopen en pas je geleerde kennis direct toe in de praktijk. Iedere sessie heeft een ander onderwerp dat centraal staat en de gehele masterclass wordt ondersteund door online trainingen en huiswerk opdrachten zodat je daadwerkelijk je gedrag voor de lange termijn kunt veranderen.

Gegeven door een ‘once in a lifetime’ trainer

Hoe vaak krijg je de kans om door zo’n top CEO getraind te worden. Bart Hogendoorn heeft een geweldige carrière achter de rug. Hij startte als accountmanager bij NCR, waar hij zich opwerkte tot sectormanager. Daarna is Bart bij veel organisaties in diverse branches directeur en CEO geweest. Zo gaf hij bij HP en SAP leiding aan duizenden medewerkers, maar wist hij ook bij FAMED succesvolle lijnen uit te zetten. Bart onthult in deze training niet alleen zijn geheimen, maar leert je ook hoe je die in deze nieuwe werkelijkheid met leidinggeven op afstand zelf kunt toepassen.

Jouw trainer Bart Hogendoorn

▷ Wil jij dit niet missen?

SkillsTown heeft in deze eerste editie een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wees er dus snel bij. Meer informatie over het programma, kosten en inschrijving vind je hier.

Recente Berichten