In Nieuws

Per 1 oktober 2017 zijn online opleider SkillsTown en personeelsadviesbureau WePowerPeople een samenwerking gestart op het gebied van online leren en persoonlijke ontwikkeling in de mobiliteitsbranche. Dankzij de online leeromgeving blijven medewerkers in dit vakgebied in beweging en kunnen zij nog efficiënter en optimaler presenteren.

In de autobranche volgen de ontwikkelingen elkaar in razend tempo op. Denk aan elektrisch rijden, de veranderende mobiliteitsvraag van de maatschappij en auto’s die connected zijn en zelf moeten kunnen communiceren met hun directe omgeving en daarbuiten. Dit vraagt veel van medewerkers in die branche. Mensen moeten in beweging komen en zich continue ontwikkelen.

Richard Vermeent, Manager Operations WePowerPeople, licht toe hoe ze de professionals gaan ondersteunen:

Wij gaan uit van het principe: verandering is de enige constante. We bieden onze klanten passende en vooral praktische instrumenten om dit te realiseren. Instrumenten die zijn gericht op de verbetering van performance van organisaties en medewerkers. Zo gaan ondernemers en werknemers de dialoog aan met elkaar en bieden we faciliteiten om de dialoog opvolging te geven.

Hans Schuurmans, CEO SkillsTown, ziet online leren als een waardevolle toevoeging in de mobiliteitsbranche:

Medewerkers in de autobranche hebben continu met veranderingen te maken en zijn voortdurend in beweging. Dit is een van de redenen waarom online leren zo goed past in deze branche. Medewerkers kunnen overal en op welk moment dan ook de juiste kennis raadplegen die ze nodig hebben om optimaal te functioneren.

Roel Fransen, commercieel verantwoordelijk voor We Power Peolple, voegt daaraan toe:

We verwonderen ons over het feit dat we het vanzelfsprekend vinden dat mensen in beweging komen en zichzelf willen ontwikkelen. Onze ervaring is dat mensen in beweging komen als ze intrinsiek gemotiveerd zijn. WePowePeople schept de voorwaarden binnen bedrijven waarbinnen intrinsieke motivatie van mensen de ruimte krijgt en mensen zich naar eigen inzicht kunnen en willen ontwikkelen. Alleen op die manier kunnen bedrijven de veranderingen bijbenen en er op de juiste wijze op inspelen.

Over SkillsTown
Als grootse online opleider van Nederland voorziet SkillsTown zowel bedrijven als het individu in een breed aanbod aan leeroplossingen, waaronder e-learning, webinars en performance support. Daarmee richt SkillsTown zich op het maximaal presteren van organisaties, waarbij een individuele benadering centraal staat. Cursisten zijn in staat om te leren onafhankelijk van plaats, tijd en medium.

Over WePowerPeople
WePowerPeople is een personeelsadviesbureau voor technische bedrijven. Zij bieden personeelsadministratie, personeelsadvies, training, coaching en assessments. WePowerPeople is ontstaan vanuit Innovam, het kenniscentrum voor de mobiliteitsbranche.

Vragen over dit bericht?
Neem contact op met Remy van Beek.

  • Remy van Beek
    Remy van Beek Manager communicatie SkillsTown
Recente Berichten