In Webinar van de maand

Agile is voor veel organisaties en hun medewerkers top of mind. Er wordt gezegd dat we in een veranderend tijdperk leven en agile speelt daar een grote rol in. Op dit moment wordt er veel over gesproken in allerlei wisselende contexten, maar wat is het nu echt? Hoe kun je als organisatie transformeren om wendbaarder en effectiever te worden?

In dit webinar leer je de theorie rond agile en welke stappen je kunt nemen om te transformeren naar agile. We nemen je mee naar situaties die zich bij eigenlijk elke agile transformatie voordoen en geven je handvatten om deze te hanteren.

  • Annerieke Bosman
    Annerieke Bosman Capgemini Academy

    Annerieke richt zich op medewerker ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Het agile denken past hier goed bij. Ze zet haar ervaring als consultant, trainer en coach in om medewerkers te ondersteunen bij de omslag in denken en werken die van ze wordt gevraagd.

  • Milan Drop
    Milan Drop Capgemini

    Milan Drop doet onderzoek naar de uitdagingen en succesfactoren in Agile transformaties en legt hierin een verbinding tussen literatuur en praktijk. Zijn onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van Capgemini en is tevens zijn thesis voor de master Innovation Management aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hij deelt de inzichten en ervaringen die hij tot dusver heeft opgedaan.

Kosteloos dit webinar volgen?

Door op de button hieronder te klikken kom je op de inschrijfpagina van het webinar van de maand. Daar kun je je inschrijven om iedere maand kosteloos een nieuw webinar te bekijken.

Aanbevolen