Accreditatie

SkillsTown biedt online trainingen met gegarandeerde kwaliteit.

Hoge kwaliteitseisen

Bij SkillsTown stellen we hoge kwaliteitseisen aan onze online leeroplossingen. We kunnen dan ook met trots zeggen dat we in het bezit zijn van de twee grote keurmerken in opleidingsland.

Naast deze mooie keurmerken, is onze branche-specifieke content voorzien van verschillende andere keurmerken.

cedeo

CEDEO-keurmerk

SkillsTown was de eerste online opleider met het Cedeo keurmerk. Cedeo beoordeelt op basis van klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.

nrto_keurmerk

NRTO-keurmerk

Met dit keurmerk voldoet SkillsTown aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel.

  • "De cursussen zijn in kleine stukjes verdeeld, zodat je tussen je werkzaamheden door steeds even iets kunt doen. De inhoud is compleet en volledig."

    Onderzoek naar tevredenheid van klanten
    Onderzoek naar tevredenheid van klanten Cedeo

Branche-specifieke erkenning

Onze branche-specifieke content is voorzien van verschillende keurmerken. Zo werken we met Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, Associatie voor examinering, NIKTA, Kwaliteitsregister verpleegkundigen & verzorgende, Registerleraar en IMS Global. Daarnaast is er bij een geselecteerd aantal cursussen de mogelijkheid om PE punten te behalen.

Vragen over deze accreditaties?

Een van onze experts vertelt je er graag meer over.