Accreditatie

Online cursussen met gegarandeerde kwaliteit.
certificate-skillstown

Hoge kwaliteitseisen

Online leren wordt niet alleen populairder, maar ook professioneler. Wij zijn van mening dat een opleider, of het nou een online of klassikaal opleider betreft, dient te voldoen aan bepaalde standaarden. Bij SkillsTown stellen we daarom hoge kwaliteitseisen aan onze online leeroplossingen.

Cedeo keurmerk

SkillsTown was de eerste online opleider met het Cedeo keurmerk. Cedeo beoordeelt op basis van klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.
cedeo
  • "De cursussen zijn in kleine stukjes verdeeld, zodat je tussen je werkzaamheden door steeds even iets kunt doen. De inhoud is compleet en volledig."

    Onderzoek naar tevredenheid van klanten
    Onderzoek naar tevredenheid van klanten Cedeo

LPI accreditatie

Het Learning & Performance Institute beoordeeld opleiders op het gebied van performance support. Het accreditatie programma van LPI evalueert op onafhankelijke wijze of opleiders klantgericht zijn, doen wat ze beloven, integer zijn en operationeel efficiënt zijn.
lpi-transparant
  • "Het aanbod van SkillsTown voor zowel e-learning, webinars als de performance support oplossingen, gecombineerd met de uitstekende klantgerichtheid en operationele excellence laat zien dat SkillsTown een hoogwaardige strategische en betrouwbare partner is voor het aanbieden van leeroplossingen."

    Edmund Monk
    Edmund Monk Learning & Performance Institute

Branche specifieke erkenning

Onze branche specifieke content is voorzien van verschillende keurmerken. Zo werken we met Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, Associatie voor examinering, NIKTA, Kwaliteitsregister verpleegkundigen & verzorgende, Registerleraar en IMS Global. Daarnaast is er bij een geselecteerd aantal cursussen de mogelijkheid om PE punten te behalen.

Meer weten over accreditatie?

Vul het formulier in en onze experts nemen contact met je op.
Leads
Bezig met versturen