In Vacatures

SkillsTown groeit en breidt uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die ons dynamische team kunnen versterken. Met onze unieke formule van geaccrediteerde cursussen en opleidingen, een breed aanbod en innovatieve oplossingen zijn we als SkillsTown de grootste online opleider van Nederland. Dankzij de ambitie om iedere dag beter te presteren, gaat SkillsTown steeds een stapje verder. Of het nu om het individu of een organisatie gaat, SkillsTown gaat altijd tot het uiterste. De oplossingen zijn toegankelijk, helder en kwalitatief hoogstaand. Naast e-learning, webinars, een Eigen Academie en persoonlijke scans, biedt SkillsTown ook een platform voor uitgebreide performance support aan om organisaties en medewerkers beter te laten presteren.

Functieomschrijving

Ga jij altijd voor de beste prestaties en wil je werken bij de grootste online opleider van Nederland? Dan zijn we opzoek naar jou. Als Telefonisch Commercieel Medewerker, ben jij het gezicht, of beter gezegd de stem van onze organisatie. Je hebt een enorme drive en laat niet los voordat je je doel hebt bereikt. Jij weet precies hoe je een klant aanspreekt en verwondert over onze online leeroplossingen. Je luistert, inventariseert en adviseert op basis daarvan de meest passende oplossing aan de klant.

Als Telefonisch Commercieel Medewerker:

 • neem je contact op met bestaande en potentiele klanten;
 • begeleid je klanten telefonisch bij support vragen;
 • ben je elke dag bezig om de klanttevredenheid te verhogen;
 • houd je onze database up-to-date.

Wij zoeken naar iemand:

 • met MBO+ werk- en denkniveau die net klaar is met een opleiding passend bij deze functie;
 • met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • die niet bang is om het gesprek aan te gaan;
 • die als geen ander kan luisteren;
 • die energie haalt uit het benaderen van bestaande en nieuwe klanten;
 • die de klant altijd op nummer 1 plaatst;
 • die passie heeft voor online leeroplossingen en dat met de hele wereld wil delen.

Wij bieden

Een parttime functie van 20 – 24 uur met een looptijd van 3 tot 6 maanden, waarbij je terecht komt in een jong en dynamisch team. De informele sfeer en korte lijnen zorgen voor een fijne werkomgeving. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot dé Telefonisch Commercieel Medewerker van SkillsTown die niet alleen aan de klanttevredenheid van onze klanten werkt, maar ook aan de ontwikkeling van jezelf. Naast je loon worden ook je reiskosten vergoed.

Informatie en sollicitatie

Wij vinden dat je je als Telefonisch Commercieel Medewerker goed moet kunnen presenteren en in het bezit moet zijn van overtuigingsskills. Daarom verwachten we een video sollicitatie van maximaal 60 seconden waarin jij vertelt:

 1. wie je bent
 2. wat jouw visie op online leren is
 3. waarom jij bij SkillsTown zou moeten werken

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Matthijs Akkenaar, Commercieel Directeur (06 41 18 34 31). Solliciteren kan via het formulier hieronder. Zorg ervoor dat je zowel je video, CV in pdf als een persoonlijke motivatie upload.

Sollicitaties
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 20MB
Aanbevolen