In Vacatures

SkillsTown groeit en breidt uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die ons dynamische team kunnen versterken. Met onze unieke formule van geaccrediteerde cursussen en opleidingen, een breed aanbod en innovatieve oplossingen zijn we als SkillsTown de grootste online opleider van Nederland. Dankzij de ambitie om iedere dag beter te presteren, gaat SkillsTown steeds een stapje verder. Of het nu om het individu of een organisatie gaat, SkillsTown gaat altijd tot het uiterste. De oplossingen zijn toegankelijk, helder en kwaliteit hoogstaand. Naast e-learning, webinars, een Eigen Academie en persoonlijke scans, biedt SkillsTown ook een platform voor uitgebreide performance support aan om organisaties en medewerkers beter te laten presteren.

Functieomschrijving

Ga jij altijd voor de beste prestaties en wil je werken bij de grootste online opleider van Nederland? Dan zijn we opzoek naar jou. Als Marketing/Communicatie Medewerker, of zoals wij het graag noemen: digitale duizendpoot, ben jij het brein achter alle online activiteiten van SkillsTown. Je hebt een enorme drive en laat niet los voordat je je doel hebt bereikt. Jij bent er om cursisten een beleving mee te geven. Jij laat cursisten met plezier leren en jij zorgt ervoor dat onze missie en visie uitgedragen wordt in alles dat SkillsTown communiceert. Je luistert, inventariseert en bent altijd opzoek naar de meest passende oplossing voor SkillsTown en de klant.

Als digitale duizendpoot:

 • ben jij thuis in alle online technieken waar het woord ‘social’ bij komt kijken;
 • heb je kaas gegeven van google en hun diensten (adwords, SEO, SEA, analytics);
 • kun je de missie en visie van een organisatie doorvertalen in de communicatie;
 • kun je een boodschap op een creatieve en pakkende manier overbrengen;
 • ben jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Wij zoeken naar iemand:

 • met HBO+ werk- en denkniveau die net klaar is met een opleiding in de richting van communicatie/marketing/journalistiek/online marketing;
 • met uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • die niet bang out of the box te denken;
 • die de klant altijd op nummer 1 plaatst;
 • die een uitstekend oog heeft voor detail;
 • die een tikkeltje perfectionistisch is.

Wij bieden

Een functie van 40 uur met een looptijd van 3 tot 6 maanden, waarbij je terecht komt in een jong en dynamisch team. De informele sfeer en korte lijnen zorgen voor een fijne werkomgeving. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot dé Marketing/Communicatie Medewerker van SkillsTown die niet alleen aan de prestaties van advertenties op linkedin werkt, maar ook aan die van jezelf. Naast je loon worden ook je reiskosten vergoed.

Informatie en sollicitatie

Wij vinden dat je jezelf als Storyteller goed moet kunnen presenteren. Daarom verwachten we een video sollicitatie van maximaal 60 seconden waarin jij vertelt:

 1. wie je bent
 2. wat jouw visie op online leren is
 3. waarom jij bij SkillsTown zou moeten werken

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Remy van Beek, Manager Communicatie (06 44 90 20 15). Solliciteren kan via het formulier hieronder. Zorg ervoor dat je zowel je video, CV in pdf als een persoonlijke motivatie upload.

Sollicitaties
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 20MB
Aanbevolen