In Vacatures

SkillsTown groeit en breidt uit, daarom zijn we opzoek naar enthousiaste mensen die ons dynamische team kunnen versterken. Met onze unieke formule van geaccrediteerde cursussen en opleidingen, een breed aanbod en innovatieve oplossingen zijn we als SkillsTown de grootste online opleider van Nederland. Dankzij de ambitie om iedere dag beter te presteren, gaat SkillsTown steeds een stapje verder. Of het nu om het individu of een organisatie gaat, SkillsTown gaat altijd tot het uiterste. De oplossingen zijn toegankelijk, helder en kwalitatief hoogstaand. Naast e-learning, webinars, een Eigen Academie en persoonlijke scans, biedt SkillsTown ook een platform voor uitgebreide performance support aan om organisaties en medewerkers beter te laten presteren.

Functieomschrijving

Ga jij altijd voor de beste prestaties en wil je werken bij de grootste online opleider van Nederland? Dan zijn we op zoek naar jou. Als IT Medewerker werk jij mee aan het paradepaardje van SkillsTown: onze online leeromgeving. Samen met je team zorg jij er dag in dag uit voor dat onze academie up and running is, ontwikkel je nieuwe functionaliteiten en denk je na over de gebruiksvriendelijkheid van het product.

Als IT Medewerker:

 • ken je de technieken PHP (5-7), MySQL en Linux/Unix op je duim;
 • ken je de basis van Laravel, Slim en/of Symfony, NoSQL, Javascript (ES6) en Clouddiensten zoals AWS;
 • zorg je dat LTI en API koppelingen ingericht, getest en opgeleverd worden;
 • werk je iedere dag aan het core product van SkillsTown.

Wij zoeken naar iemand:

 • met HBO+ werk- en denkniveau die net klaar is met een opleiding passend bij deze functie;
 • die goed samenwerkt en communiceert met collega’s;
 • die snel en flexibel is;
 • die passie heeft voor het maken van mooie producten.

Wij bieden

Een functie van 40 uur met een looptijd van 3 tot 6 maanden, waarbij je terecht komt in een jong en dynamisch team. De informele sfeer en korte lijnen zorgen voor een fijne werkomgeving. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als IT-specialist, die niet alleen zorgt dat onze back-office volledig op orde is, maar ook aan de ontwikkeling van zichzelf werkt. Naast je loon worden ook je reiskosten vergoed.

Informatie en sollicitatie

Wij vinden dat je je ook als IT medewerker goed moet kunnen presenteren en de grote lijnen van details moet kunnen scheiden. Daarom verwachten we een videosollicitatie van maximaal 60 seconden waarin jij vertelt:

 1. wie je bent
 2. wat jouw visie op online leren is
 3. waarom jij bij SkillsTown zou moeten werken

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jörgen Leijtens, Coördinator Operations (06 4814 6019). Solliciteren kan via het formulier hieronder. Zorg ervoor dat je zowel je video, CV in pdf als een persoonlijke motivatie uploadt.

Sollicitaties
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 20MB
Aanbevolen