Ontdek onze trainingen

Cursussen op het gebied van communiceren, time management, excel, persoonlijke effectiviteit, samenwerken, taal, stressmanagement en nog veel meer.

Meer dan 500 cursussen

op thema’s als:

DIGITALE GELETTERDHEID

Onder digitale geletterdheid verstaan we het vermogen om te kunnen gaan met nieuwe digitale technologieën. We kunnen digitale geletterdheid opdelen in ICT-basisvaardigheden, mediawijsheid, informatievaardigheden en computational thinking.

SOCIALE VAARDIGHEDEN

In de 21e eeuw worden sociale vaardigheden steeds belangrijker. Onder sociale vaardigheden verstaan we communiceren, samenwerken en sociale en culturele vaardigheden.

ZELFREGULATIE

Zelfregulatie is het vermogen om je steeds verder te kunnen ontwikkelen. Hiervoor moet je zelfstandig kunnen handelen en verantwoordelijkheid nemen voor je acties.

PERSOONLIJKE VAARDIGHEDEN

Onder de persoonlijke vaardigheden verstaan we vaardigheden die met denken te maken hebben. Het gaat om probleemoplossend denken, kritisch denken en creatief denken.

COMMUNICATIE

Hoe kun je zo goed mogelijk luisteren, doorvragen en samenvatten en wat is de basis van effectieve communicatie? Leer alert zijn en pas je eigen strategie hierop aan.

SAMENWERKEN

Wat zijn de geheimen van een goede samenwerking en hoe haal je het beste uit een team? Leer alles over vergaderen, werken in teams en brainstormen.

BEDRIJFSCULTUUR

Hoe zit het met de normen en waarden binnen jouw bedrijf? Lees over actuele onderwerpen in de bedrijfscultuur, bijv. integriteit of pesten op het werk.

TAAL

Altijd al een vreemde taal willen leren, of je Nederlandse vaardigheden willen verbeteren? Volg de cursus Nederlands foutloos schrijven, Engels voor zaken, Frans of Duits.

TIME MANAGEMENT

Kom jij tijd tekort? Of heb je moeite met het plannen van je activiteiten? Leer efficiënter om te gaan met tijd en breng structuur aan in je dagelijkse activiteiten.

IT

Ken jij de gevaren van digitaal werken? Wil je alle ins en outs van Office weten? Deze cursussen maken je wegwijs bij het dagelijkse gebruik van digitale software.

MANAGEMENT

Wat voor manager ben jij? Leer effectief vergaderen, de do’s en don’ts van een beoordelings-gesprek en hoe je het beste kunt delegeren.

HRM

Hoe vul jij als HR-manager je personeelsbeleid in? Leer de fundamenten van HRM en blijf op de hoogte van actuele HR-trends.

WERVING & SELECTIE

Leid je wervings- en selectieproces in goede banen en vind de medewerkers waar je alleen maar van kunt dromen.

SALES & MARKETING

Word een echte sales tijger met cursussen over onderhandelen, social marketing en het schrijven van een communicatieplan.

PSYCHOLOGIE

Bestudeer de interactie tussen jouw collega’s eens door de bril van een psycholoog voor nieuwe inzichten en verhoog je werkgeluk.

probeer nu 14 dagen gratis

Branche-specifiek leren

Wist je dat het met ons leerplatform ook mogelijk is om branche-specifiek te leren? Dit kan met onze ExcellentSkills abonnementen, die zich richten op kennis binnen één vakgebied.

gemeente

ONDERWIJS

Meest populaire cursussen

skills2perform-staand

probeer nu 14 dagen gratis