Onze meest populaire titels

skills2perform-staand

En er is nog veel meer

Honderden cursussen op thema’s als:

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Hoe ga jij om met stress, heb jij de juiste balans tussen werk en privé gevonden en hoe kun je het meest efficiënt communiceren?

BEDRIJFSCULTUUR

Hoe zit het met de normen en waarden binnen jouw bedrijf? Lees over actuele onderwerpen in de bedrijfscultuur, bijv. integriteit of pesten op het werk.

IT

Ken jij de gevaren van digitaal werken? Wil je alle ins en outs van Office weten? Deze cursussen maken je wegwijs bij het dagelijkse gebruik van digitale software.

WERVING & SELECTIE

Leid je wervings- en selectieproces in goede banen en vind de medewerkers waar je alleen maar van kunt dromen.

COMMUNICATIE

Hoe kun je zo goed mogelijk luisteren, doorvragen en samenvatten en wat is de basis van effectieve communicatie? Leer alert zijn en pas je eigen strategie hierop aan.

TAAL

Altijd al een vreemde taal willen leren, of je Nederlandse vaardigheden willen verbeteren? Volg de cursus Nederlands foutloos schrijven, Engels voor zaken, Frans of Duits.

MANAGEMENT

Wat voor manager ben jij? Leer effectief vergaderen, de do’s en don’ts van een beoordelings-gesprek en hoe je het beste kunt delegeren.

SALES & MARKETING

Word een echte sales tijger met cursussen over onderhandelen, social marketing en het schrijven van een communicatieplan.

SAMENWERKEN

Wat zijn de geheimen van een goede samenwerking en hoe haal je het beste uit een team? Leer alles over vergaderen, werken in teams en brainstormen.

TIME MANAGEMENT

Kom jij tijd tekort? Of heb je moeite met het plannen van je activiteiten? Leer efficiënter om te gaan met tijd en breng structuur aan in je dagelijkse activiteiten.

HRM

Hoe vul jij als HR-manager je personeelsbeleid in? Leer de fundamenten van HRM en blijf op de hoogte van actuele HR-trends.

PSYCHOLOGIE

Bestudeer de interactie tussen jouw collega’s eens door de bril van een psycholoog voor nieuwe inzichten en verhoog je werkgeluk.

We laten je graag alle leeroplossingen zien.

Vul het formulier in en ontvang een vrijblijvende demo op locatie.

Leads
Bezig met versturen