Online trainingen voor organisaties

Laat jouw medewerkers onbeperkt trainingen volgen op het gebied van communiceren, time management, excel, persoonlijke effectiviteit, samenwerken, taal en nog veel meer.

Meer dan 500 trainingen

op verschillende thema’s, zoals:

DIGITALE GELETTERDHEID

Onder digitale geletterdheid verstaan we het vermogen om te kunnen gaan met nieuwe digitale technologieën. We kunnen digitale geletterdheid opdelen in ICT-basisvaardigheden, mediawijsheid, informatievaardigheden en computational thinking.

SOCIALE VAARDIGHEDEN

In de 21e eeuw worden sociale vaardigheden steeds belangrijker. Onder sociale vaardigheden verstaan we communiceren, samenwerken en sociale en culturele vaardigheden.

ZELFREGULATIE

Zelfregulatie is het vermogen om je steeds verder te kunnen ontwikkelen. Hiervoor moet je zelfstandig kunnen handelen en verantwoordelijkheid nemen voor je acties.

PERSOONLIJKE VAARDIGHEDEN

Onder de persoonlijke vaardigheden verstaan we vaardigheden die met denken te maken hebben. Het gaat om probleemoplossend denken, kritisch denken en creatief denken.

COMMUNICATIE

Hoe kun je zo goed mogelijk luisteren, doorvragen en samenvatten en wat is de basis van effectieve communicatie? Leer alert zijn en pas je eigen strategie hierop aan.

SAMENWERKEN

Wat zijn de geheimen van een goede samenwerking en hoe haal je het beste uit een team? Leer alles over vergaderen, werken in teams en brainstormen.

BEDRIJFSCULTUUR

Hoe zit het met de normen en waarden binnen jouw bedrijf? Lees over actuele onderwerpen in de bedrijfscultuur, bijv. integriteit of pesten op het werk.

TAAL

Altijd al een vreemde taal willen leren, of je Nederlandse vaardigheden willen verbeteren? Volg de cursus Nederlands foutloos schrijven, Engels voor zaken, Frans of Duits.

TIME MANAGEMENT

Kom jij tijd tekort? Of heb je moeite met het plannen van je activiteiten? Leer efficiënter om te gaan met tijd en breng structuur aan in je dagelijkse activiteiten.

IT

Ken jij de gevaren van digitaal werken? Wil je alle ins en outs van Office weten? Deze cursussen maken je wegwijs bij het dagelijkse gebruik van digitale software.

MANAGEMENT

Wat voor manager ben jij? Leer effectief vergaderen, de do’s en don’ts van een beoordelings-gesprek en hoe je het beste kunt delegeren.

HRM

Hoe vul jij als HR-manager je personeelsbeleid in? Leer de fundamenten van HRM en blijf op de hoogte van actuele HR-trends.

WERVING & SELECTIE

Leid je wervings- en selectieproces in goede banen en vind de medewerkers waar je alleen maar van kunt dromen.

SALES & MARKETING

Word een echte sales tijger met cursussen over onderhandelen, social marketing en het schrijven van een communicatieplan.

PSYCHOLOGIE

Bestudeer de interactie tussen jouw collega’s eens door de bril van een psycholoog voor nieuwe inzichten en verhoog je werkgeluk.

Recent toegevoegd

Deze cursussen zijn nieuw in de academie

Ook branche-specifiek leren

cedeo-transparant

De online trainingen van SkillsTown zijn voor iedereen, maar voor een aantal branches hebben we speciale abonnementen, die zich richten op kennis binnen één vakgebied.

 •   Vakkennis voor 10 branches
 •   Ontwikkeld met experts uit de praktijk
 •   Geaccrediteerde kwaliteit

Ervaringen

Dit zeggen bestaande klanten over ons aanbod.

 • Naast het laden van onze eigen content kunnen onze medewerkers gebruikmaken van alle mooie trainingen en webinars die standaard in het pakket van SkillsTown zitten.

  Edwin van der Linden
  Edwin van der Linden Faes Group
 • Een van de redenen waarom we voor SkillsTown kozen, was het grote aanbod op het gebied van vitaliteitsontwikkeling,  vaardigheidsontwikkeling en werkgeluk.

  Patty van Ravenswaay
  Patty van Ravenswaay Quoratio
 • SkillsTown heeft een ontzettend breed aanbod! Dat is een van de dingen die ik zo aantrekkelijk vond. Studenten kunnen zo een heel breed scala aan e-learnings volgen.

  Judith Herrewijn
  Judith Herrewijn Avans Hogeschool